bordspellen spelen

bordspellen speluitlegBordspellen zijn spellen die op een bord worden gespeeld. Meestal worden er stukken, pionnen, stenen, dobbelstenen of fiches bij gebruikt. Een aantal bekende bordspellen zijn Dammen, Schaken, en Backgammon. De meeste bordspellen zijn behendigheidsspellen. Bordspellen kun je alleen spelen of tegen tegenstanders zoals bij Schaken of Dammen. 

bordspel pionnen

Bordspellen zijn nog steeds even populair als vroeger. Ze worden zowel online als in de huiselijke kring gespeeld. Veel bordspellen zijn zowel bordspellen als behendigheidsspellen als gezelschapsspellen. Bordspellen die nog veel thuis worden gespeeld zijn onder andere Monopoly, Mens erger je niet, Scrabble, en ganzenbord. Bordspellen zijn waarschijnlijk de meeste gespeelde behendigheidsspellen.Er zijn vele verschillende sites waar je leuke bordspellen kunt spelen. Ze zijn vaak gratis te spelen en ook voor echt geld. Een grote aanbieder van online bordspellen is Zigiz. De bordspelletjes van Zigiz zijn zowel geheel gratis als voor echt geld te spelen. Voor echt geld spelen is echter pas toegestaan wanneer je minstens 18 jaar oud bent.

 

 

speluitleg en spelregels bordspellen

Hieronder vind je de speluitleg en spelregels van de leukste bordspellen. Wij streven ernaar om de speluitleg en spelregels van zoveel mogelijk spellen op onze website te zetten. Je vind op onze website dus niet alleen de speluitleg van de meest populaire spellen maar ook die van de minder bekende spellen! De spellen staan op alfabetische volgorde zodat je meteen de spelregels kunt vinden die je nodig hebt! 
 
Er zullen steeds meer spelregels en speluitleg aan onze site worden toegevoegd. Wanneer je op zoek bent naar de spelregels en speluitleg van een specifiek spel en deze staan er nog niet tussen wees dan niet teleurgesteld. Stuur ons een berichtje en wij zullen ons best doen om ook deze speluitleg zo spoedig mogelijk toe te voegen aan onze website. Als we tijd hebben gaan we er zelfs meteen voor jou mee aan de slag!
 

 

bordspellen die beginnen met de letter a
spelregels en speluitleg abalone spelregels en speluitleg angry birds bordspel spelregels en speluitleg atlantis  
bordspellen die beginnen met de letter b
spelregels en speluitleg backgammon spelregels en speluitleg betoverd doolhof    
bordspellen die beginnen met de letter c
spelregels en speluitleg cluedo      
bordspellen die beginnen met de letter d
spelregels en speluitleg dammen      
bordspellen die beginnen met de letter g
spelregels en speluitleg ganzenbord spelregels en speluitleg genius    
bordspellen die beginnen met de letter h
spelregels en speluitleg hints speluitleg en spelregels hotel spelregels en speluitleg huisje boompje beestje  
bordspellen die beginnen met de letter l
spelregels en speluitleg levensweg      
bordspellen die beginnen met de letter m
spelregels en speluitleg mahjong combi spelregels en speluitleg mens erger je niet spelregels en speluitleg mister mole spelregels en speluitleg monkey mind
spelregels en speluitleg monopoly      
bordspellen die beginnen met de letter r
spelregels en speluitleg rabbit race spelregels en speluitleg risk    
bordspellen die beginnen met de letter s
spelregels en speluitleg schaken spelregels en speluitleg scrabble spelregels en speluitleg sevens spelregels en speluitleg slangen en ladders
spelregels en speluitleg sphinx spelregels en speluitleg stratego    
bordspellen die beginnen met de letter w
spelregels en speluitleg wie is het? spelregels en speluitleg wordfeud    
bordspellen die beginnen met de letter z
spelregels en speluitleg zeeslag      
bordspellen die beginnen met een cijfer
spelregels en speluitleg 30 seconds