Spelletjes forum

Welkom op ons Spelletjes Forum! Hier kun je terecht met al je vragen en/of opmerkingen die te maken hebben met spelletjes. Heb je een probleem of een vraag stel hier je vragen die te maken hebben met spelletjesover een bepaald spel? Zit je vast in een spel en begrijp je niet hoe je nog verder kunt komen? Stel hier je vraag en wij zullen ons uiterste best doen om je vraag z.s.m te beantwoorden! Wellicht kunnen onze andere bezoekers je ook verder helpen! Je kunt hier in contact komen met spelgenootjes die misschien wel dezelfde vraag hebben, of die het probleem misschien al wel opgelost hebben en jou ook verder kunnen helpen. Zonder toestemming reclame maken op ons forum is verboden en deze berichten zullen meteen verwijderd worden. Dit geldt ook voor berichten met beledigende en/of aanstootgevende/illegale inhoud (discriminatie, racisme, 18+), hier is ons Forum niet voor bedoeld. Behandel elkaar met respect en hou het netjes en vooral leuk! 

Spelletjes Forum

Datum: 28-09-2017

Door: C tuijp

Onderwerp: Spel werkt niet meer na tel.update

De blokjes gaan niet meer aan.dus als je het woord maakt blijft het blauw

Datum: 28-09-2017

Door: Ct

Onderwerp: Re:Spel werkt niet meer na tel.update

Is al gelukt na de update

Datum: 20-08-2017

Door: Frank

Onderwerp: Contact

Hallo Speluitleg,

Momenteel schrijf ik mijn scriptie over de aanstaande Wet kansspelen op afstand. Graag zou ik daarvoor eens contact opnemen met een van de redacteurs van jullie site. Is dit mogelijk? En zo ja, hoe?

Met vriendelijke groet,

Frank

Datum: 22-07-2017

Door: vanessa Novak

Onderwerp: Salaris

Beste,
ik ben op zoek naar de spelregels van het spel 'salaris' toenmaig uitgegeven door Clipper.
Kan u mij helpen?

mvg
Vanessa Novak
info@orchestra.be

Datum: 13-08-2017

Door: Speluitleg.com

Onderwerp: Re:Salaris

Hallo Vanessa,

Helaas bestaat het bedrijf Clipper niet meer als zelfstandige onderneming. Het werd overgenomen door het bedrijf Parker Brothers, dat op zijn beurt weer werd overgenomen door Hasbro. Mogelijk hebben zij de gegevens nog van het bedrijf Clipper met daarbij de spelregels voor het spel Salaris.

Neem daarom contact op met Hasbro Nederland via de mail (Consumentenservice@Hasbro.nl) of via de telefoon (+31 (0)20 800 4649).

Laat je even weten hoe het gelopen is?

Groet,

Redactie Speluitleg.com

Datum: 10-05-2017

Door: Delvaux

Onderwerp: Nieuwe spellen

De nieuwe spellen staan erop maar ik kan ze niet opendoen?

Datum: 12-04-2017

Door: Emmy

Onderwerp: Bubblesaga 3

Hoe kan je je schuilnaam weer veranderen

Nieuw bericht