De beste videogames voor feestjes

26-09-2017 22:04

Een goed georganiseerd feestje wordt vooral gekenmerkt door smaakvolle hapjes, heerlijke koele drankjes en vooral de perfecte videogame. Maar helaas, zoals velen al ondervonden hebben, is het vinden van de perfecte videogame voor jouw feestje een enorme opgave. Vooral als je te maken hebt met een feestje waarop zowel peuters, tieners als volwassenen aanwezig zijn, is de keuze van een geschikte videogame een bijzondere opgave. Maar geen nood, wij zijn hier om je te helpen zodat je vriend en vijand zal gaan verbazen.

Het is makkelijk om een feest voor een stel volwassenen te organiseren. Zorg dat er voldoende drank aanwezig is zodat, als iedereen een strafbaar promilage aan alcohol in zijn bloed heeft, de sfeer er vanzelf in komt. Maar heb je te maken met een feestje voor kinderen of tieners, dan zal je uit een ander vaatje moeten tappen om de sfeer er in te krijgen. In dit geval kunnen de videaogames wel eens een uitstekende opslossing zijn.

Rockband 4 (PS4 / Xbox):

Tenzij je totaal niets met muziek van doen hebt, is Rockband 4 toch wel het partyspel bij uitstek. Dit spel is waarschijnlijk het duurste spel in deze lijst, maar de resultaten mogen er ook wel zijn. Vooral als je ook nog eens over de bijbehorende hardware beschikt, zal deze videogame de sfeer naar ongekende hoogte tillen. Zing jouw eigen teksten in de USB microfoon, laat jouw elektrische gitaar janken of ram er een drumsolo uit. Dit videospel biedt voldoende mogelijkheden om eens lekker uit jouw dak te gaan.

 

Jackbox Party Packs (PC en Consoles):

De Jackbox Party Packs is een kindvriendelijke videospel waarbij je jouw smartphone of tablet als controller kan gebruiken. Een ideale oplossing zodat je altijd voldoende controllers hebt. In dit woordspel is het de nedoeling om grappige en pakkende slogans te verzinnen of om jouw tegenstanders in een verzonnen verhaal te laten geloven. Jackbox Party Packs is een zeer vermakelijk spel waarbij de deelnemers ook nog eens wat kunnen leren op taalgebied.

 

Just Dance 2017 (Consoles):

Ongeacht de leeftijden van de feestgangers is deze videogame uitermate geschikt om jouw feestje (letterlijk) in beweging te krijgen. Just Dance 2017 bevat meer dan 40 tracks waarop jouw gasten hun verschillende, en soms onnavolgbare, dansbewegingen aan een breed publiek kunnen laten zien. Laat jouw Oma eens flijk uit haar bol gaan op de muziek van Queen, Maroon 5 of OneRepublic!,