Runescape komt met twee versies op de smartphone!!!

18-07-2017 13:15

I'm a Runescape lover till the day that I die!

We kennen het, in 2001 gelanceerde, beroemde spel allemaal nog wel; Runescape!. Een free-to-play roleplaying game gebaseerd op Javascript. De matige graphics nam men voor lief, sterker nog, het maakte het spel epic en uniek in haar soort.
De bedoeling van het spel was om te communiceren met andere spelers. Dit betreft chatten, ruilen, tegen elkaar vechten of minigames spelen waarbij samenwerking een belangrijke rol speelde. Dit omvattend met sterke verhaallijnen die het spel kleur geven. Het XP en combatlevels verkrijgen speelt zich af in een middeleeuws fantasiethema.  

Wij mogen het fantastische nieuws brengen dat er een gemoderniseerde versie komt van het spel van ontwikkelaar Jagex. Het spel komt namelijk uit op iOS en Android. Dit geld voor het oorspronkelijke spel, als de gemoderniseerde. De oorspronkelijke kent uiteraard de mindere graphics maar is authentiek en geliefd voor de fans.
De old school versie verwachten ze als eerste en al snel. Eind van het jaar wordt dit al verwacht. De moderne versie komt ergens in 2018. Er zijn geen vernieuwde accounts nodig. Alle ontwikkelingen in het spel zijn op zowel telefoon als pc te zien. 250 miljoen spelers hebben een huidig account dus veel gameplezier dan maar!