Speluitleg Fruit Ninja

Speluitleg Fruit Ninja spelenFruit Ninja is een behendigheids spelletje wat je zowel alleen als tegen echte tegenstanders kunt spelen. De bedoeling van het spel is om al het fruit wat in je beeld verschijnt door midden te hakken en zoveel mogelijk punten te verdienen. 

Zo komen er bijvoorbeeld bananen, kokosnoten, passievruchten en aardbeien voorbij vliegen.

Je moet wel goede reflexen hebben om ver te komen in het spel. Er verschijnen ook bommen in het spel die je absoluut niet mag raken. In sommige versies van het spel ben je meteen af en ben je al je behaalde punten weer kwijt, terwijl je in andere versies weer alleen een aantal van je behaalde punten verliest. Met je punten kun je achtergronden en andere messen vrijspelen.

Speluitleg Fruit Ninja spelFruit Ninja is op zich een vrij makkelijk spel, maar toch behoorlijk populair gebleken. 

Speluitleg Fruit Ninja levels

Je verdient extra veel punten wanneer je met 1 beweging meerdere stukken fruit doormidden hakt. Maar kijk goed uit voor de bommen! Probeer zoveel mogelijk punten te 

behalen en verbeter je highscore, of die van je vrienden!

Fruit ninja is een spel gemaakt voor touchscreen devices zoals bijvoorbeeld Iphone en Ipad, dus het is helaas niet online te spelen. Er is wel een andere versie van gemaakt die er enorm veel op lijkt, maar is gemaakt voor op de pc te spelen. Het spel heet Fruit Slasher. Je klikt dan met je muis op de stukken fruit waardoor ze doormidden gehakt worden.