Speluitleg Ice Cream Shuffle

Ice Cream Shuffle is een tournament game van Gembly (Zigiz) waarbij je wanneer je voor echt geld speelt, echte spelers uitdaagt. De beste speler wint dan de prijzenpot. Het spel Ice Cream Shuffle is echter ook gratis te spelen. Je maakt dan vanzelfsprekend geen kans op de echte prijzenpot en je speelt dan niet tegen andere mensen. 
Speluitleg ice cream shuffle spelen
 

Spelverloop

 
Het doel van het spel Ice Cream Shuffle is om binnen 3 minuten, zoveel mogelijk ijsjes uit het speelveld weg te spelen door combinaties van ijsjes van dezelfde soort te vormen. Het speelveld is gevuld met allerlei soorten ijsjes. Een combinatie bestaat uit 3 of meer ijsjes van dezelfde soort. Wanneer je een combinatie vormt, zullen deze ijsjes uit het speelveld verdwijnen, en dit zal je punten opleveren. Een combinatie vorm je door op het ijsje te klikken, en vervolgens te klikken op het ijsje waarmee je deze wilt wisselen. Wanneer je even geen combinaties meer ziet, is het mogelijk om een hint te krijgen, hiervoor klik je op de ''hint'' button. Er zal dan een mogelijkheid oplichten. 
De persoon die de meeste ijsjes wegspeelt en zo dus de meeste punten heeft verdient binnen de 3 minuten wint het spel. Het spel is afgelopen als de tijd eindigt. 
 

Specials

Tijdens het spel kun je verschillende specials verdienen. Dit doe je door combinaties van 4 of meer ijsjes te vormen. De specials die je kunt verdienen zijn:
 
  • Een ijsje met saus : Wanneer je dit ijsje combineert met ijsjes van zijn soort zullen omliggende ijsjes ontploffen.
  • Een ijsje met discodip : Wanneer je dit ijsje combineert met ijsjes van zijn soort zal deze horizontaal en verticaal een rij ijsjes opruimen.
  • Een ster : Wanneer je de ster verdient zal deze ervoor zorgen, dat wanneer je deze wisselt met een bepaald soort ijsje, dat alle ijsjes van deze soort uit het speelveld verdwijnen.
 
ice cream shuffle spelen