Speluitleg Krasspellen

Krasspellen wie kent ze niet? Bijna iedereen heeft weleens een kraskaart gekocht of gekregen. Krasspellen zijn kaarten waarbij je vakjes moet openkrassen. Er verschijnen dan meestal getallen of tekentjes waarvan je een aantal dezelfde moet hebben om een prijs te winnen. Omdat je uitkomst al vast staat is het een kansspel en geen behendigheidsspel. Krasspellen kun je zowel in de winkel kopen als online spelen.

 

Vaak bieden online krasspellen aanbieders nieuwe spelers gratis speelgeld aan om eerst de krasspellen uit te proberen voordat je zelf geld over hoeft te maken. Speluitleg KraskaartJe krijgt dus gratis geld om echt geld mee te winnen. Met krasspellen kun je vaak hoge prijzen en ook jackpots winnen. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten krasspellen. Zo heb je kerst krasspellen, Sport krasspellen, Klassieke krasspellen en  Seizoens krasspellen. Krasspellen kun je al online kopen vanaf 25ct per spel. Soms zijn de winkansen dan wel wat kleiner of  de bedragen die gewonnen kunnen worden zijn dan lager. Bij kraskaarten is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk van dezelfde tekentjes of figuurtjes hebt. Of dat je bijvoorbeeld 3 zelfde prijzen moet vinden onder de opgekraste vakjes. Wanneer dit het geval is kun je een geldbedrag winnen of een nieuw gratis lot. Bij veel kraskaarten is er een winkans van 1 op 2 . Met andere woorden als je 2 kraskaarten hebt dan zou statistisch gezien 1 van de 2 een winnend lot moeten zijn. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat het een hoge prijs moet zijn. Kraskaarten zijn vrij goedkoop en daarom is de kans dat je veel geld wint met het spel niet heel erg groot. Het draait vooral om geluk hebben. Het kan zomaar zijn dat jij de gelukkig bent. Hoe meer kaarten je koopt hoe groter je kansen worden natuurlijk.

 

Er zijn flink wat mensen die grote prijzen hebben gewonnen met krasspellen spelen. Vooral online wordt er veel gewonnen omdat de spelers dan meer kraskaarten kopen, terwijl je in de winkel meestal 1 of 2 koopt. Bij online krassen win je natuurlijk steeds geld terug waarmee dan meteen weer nieuwe krasspellen gekocht kunnen worden. Bij de meeste krasspellen win je de helft van jouw inleg of je hele inleg terug. Sommige kaarten betalen meteen 10 of zelfs 100 of 250 keer je inleg terug. Het is dus zeker wel mogelijk om geld te winnen met het spelen van online krasspellen. Natuurlijk zijn er ook kraskaarten waarmee je een vast bedrag kunt winnen zoals vijduizend of tienduizend euro.