Speluitleg videoslot mega fortune

Speluitleg videoslot mega fortune spelenHet Mega Fortune videoslot is een enorm populair slot, dat dagelijks gespeeld wordt door vele online gokkers. Op dit videoslot is ook de hoogste jackpot ooit gevallen namelijk 17.8 miljoen euro! Zo een hoge jackpot is nog nooit op een ander slot gevallen. Het is een slot met 25 winlijnen met een minimale inzet van 1 cent per lijn. De minimale inzet wanneer je met alle winlijnen speelt is dus 25 cent.

Op de Mega Fortune zitten 3 jackpots die doormiddel van een bonus spel gewonnen kunnen worden. Wanneer er 3 jackpot tekentjes achter elkaar op een winlijn vallen mag je het bonusspel spelen. In het bonusspel mag je aan een rad draaien. Het rad stopt dan steeds of op een geldprijs een jackpot of op een pijltje. Wanneer je op een pijltje stopt dan mag je nog een keer draaien en zo kom je steeds verder in het rad. Helemaal in het midden van het rad bereik je de hoogste jackpot. Hoe dieper je in het rad komt hoe hoger ook de geldprijzen worden. Speluitleg Mega fortune

Speluitleg mega fortune videoslotDe Mega Fortune heeft ook nog een ander bonusspel. Wanneer er op het slot 3 of meer scatters verschijnen mag je 1 van de scatters kiezen. Onder elke scatter zit een aantal gratis spins en een daarbij behorende multiplier. Zo kun je bijvoorbeeld 15 gratis spins winnen met 5x multiplier. Dat wil dan zeggen dat al je winsten keer 5 worden uitbetaald. Wanneer er in het bonusspel weer 2 of meer scatters vallen mag je daar ook weer 1 van kiezen. Zo kun je in het bonusspel dus steeds meer gratis spins winnen. De Mega Fortune is ook in Nederlandse online casino's te spelen.

Progressieve Jackpot

De Mega Fortune is een videoslot met een progressieve jackpot. Dat betekend dat elke keer wanneer er een speler op het slot speelt er geld wordt toegevoegd aan de jackpots. De winnaar van de hoofdprijs zal gegarandeerd miljonair worden!