Speluitleg Mixer Elixer

Het doel van het puzzel spel Mixer Elixer is om zoveel mogelijk punten te krijgen door het speelveld te vullen met elixer flesjes met dezelfde vorm en/of kleur.

 

Speluitleg Mixer Elixer Spelen

 

 

Wanneer je begint is het de bedoeling dat jij je eerste elixer flesje plaatst naast de magische bol. Zodra je dit gedaan hebt ga je de rest van het veld invullen met elixer flesjes die door hun vorm, en of kleur bij elkaar passen. Beneden zie je in je venster de flesjes die als volgende geplaatst moeten worden.

Speluitleg Mixer Elixer Spel

Zodra je combinaties door vorm of kleur maakt gaat de combo meter omhoog. Hoe meer combo's je maakt hoe meer punten je krijgt. Elke combinatie is goed voor 1 punt.

Speluitleg Puzzel Spel Mixer Elixer

 

Als je een flesje plaatst krijgt deze 1 punt voor kleur, en 1 punt voor vorm. Als je een elixer flesje tussen 2 flesjes met dezelfde vorm plaatst krijg je 2 punten voor vorm en 1 voor kleur. Als je een elixer flesje plaatst tussen 3 andere flesjes met dezelfde vorm krijg je 3 punten voor vorm . Hetzelfde geldt voor elixer flesjes met dezelfde kleur.

Speluitleg Mixer Elixer Voorbeeld

Wanneer je een flesje niet kunt plaatsen kun je deze in de prullenbak gooien. Dit kan 4 x per spel. Wanneer een elixer flesje geen mogelijkheid heeft om geplaatst te worden zal de prullenbak automatisch open gaan.

Speluitleg Mixer Elixer Puzzelspel
 
 
Mixer elixer spelen