5 echt Last-Minute geschenken voor een gamer

Natuurlijk ga je gezellig kerst vieren met familie of vrienden. Gezellig rond de kerstboom, een heerlijke kerstmaaltijd gevolgd door een warme knusse avond met de mensen om wie je geeft. En daar horen natuurlijk ook de traditionele kerstcadeautjes bij. Voor praktisch iedereen heb je al een geschenk gekocht, alleen voor jouw game-verslaafde neefje moet je nog een cadeau kopen. Maar wat voor cadeau moet je nu kopen voor zo’n opstandige tiener? Wij hebben 5 ideeën die de kerst voor jouw neefje onvergetelijk kunnen maken!

Corsair HS50 Gaming Headset

Voor elke gamer is een headset eigenlijk een onmisbaar item. Omdat je geen kapitalen wilt uitgeven voor een kerstcadeau is de Corsair HS50 Gaming Headset een uitstekend alternatief. Deze headset, die bij verschillende webwinkels voor ongeveer € 50,00 verkrijgbaar is, is uitgerust met oorschelpen van zacht memory-foam die de achtergrondgeluiden optimaal dempen. Hierbij bieden de 50 millimeter drivers rijke bassen en heldere hoge tonen. En voor een kleine € 10,00 meer, heb je de beschikking over de draadloze versie.

Bandai Namco Flashback Blast-console

Een werkelijk uniek retro kerstcadeau is de Bandai Namco Flashback Blast-console. De game console wordt standaard geleverd met acht klassieke spellen waaronder Pacman, Galaga, Dig Dug en Galaxian. Het coolste aan dit systeem is dat de console tegelijk ook de controller is. Het enige dat je hoeft te doen, is een HDMI-dongle op jouw tv of monitor aansluiten, de controller aanzetten en snel teruggaan in de tijd met een aantal van de favorieten van weleer. Deze retro game console kan je voor ongeveer € 80,00 vinden bij verschillende webshops.

De HP Hot Desk Stand 2nd Monitor

Er zijn genoeg gamers die gebruik maken van een dubbele monitor. Voor deze gamers is de HP Hot Desk Stand 2ND natuurlijk een geweldig cadeau. Deze dubbele standaard biedt zelfs de bevestigingsmogelijkheid voor twee 32” monitoren of TV’s waardoor je een optimale game-beleving krijgt. Je kan de monitoren in elke gewenste positie stellen, zowel in hoogte, breedte en kijkhoek. Deze HP Hot Desk Stand 2nd Monitor kan je bij verschillende webwinkels aanschaffen voor ongeveer € 80,00.

Roccat Vulcan 100 AIMO RGB toetsenbord

Met het Roccat Vulcan 100 AIMO RGB toetsenbord maak je echt een flitsende indruk als kerstman. Door de snelle respons en een hoge gevoeligheid kan je jouw games echt effectief spelen. De verbluffende meerkleurige ledverlichting in het toetsenbord biedt werkelijk een kleurrijk spektakel waar iedere gamer met volle teugen van zal genieten. Elke toets is voorzien van de, door Roccat ontwikkelde Titan Switches, waardoor een lange levensduur en een optimaal gebruikersgemak gegarandeerd is. Voor € 149,00 kan je dit flitsende toetsenbord aanschaffen bij een gerenommeerde webwinkel.

Playstation Classic Console

Met de Sony PlayStation Classic maak je natuurlijk ook een geweldige indruk als kerstman. De miniatuur heruitgave van de klassieke PlayStation console, wordt geleverd met 20 games waaronder Final Fantasy VI, Tekken 3, Jumping Flash, Wild Arms en natuurlijk R4 Ridge Racer Type 4. Deze console is voorzien van een HDMI-aansluiting zodat je de retro games op een HD scherm kan spelen. Voor een kleine € 100,00 kan je dit perfecte kerstcadeau scoren bij verschillende webwinkels.

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 7499.