Speluitleg Amazing Sheriff – Spelregels Amazing Sheriff

Speluitleg en spelregels van Amazing Sheriff

Amazing Sheriff is een tournament spel van Gembly (Zigiz) waarbij jij de sheriff van het heelal bent. Geen geringe verantwoordelijkheid! Aan jou de taak om het heelal te beschermen tegen ufo’s met daarin kwaadwillende aliens.

Speel hier je favoriete games

    loading games...

Spelverloop

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk aliens te arresteren en flessen te verzamelen om zo onderweg punten te verdienen. Het spel Amazing Sheriff is zowel gratis als voor echt geld te spelen. Wanneer je voor echt geld speelt neem je het op tegen andere mensen en maak je kans op echte prijzen. Het spel is ook gratis te spelen, maar wanneer je gratis speelt maak je natuurlijk geen kans op de echte prijzenpot.

Het speelveld van Amazing Sheriff bestaat uit verschillende ronddraaiende planeten. De planeten hebben verschillende groottes. De sheriff moet van planeet naar planeet springen en onderweg zoveel mogelijk flessen verzamelen en aliens arresteren door ze te raken.

Springen doe je door op het juiste moment met je muis te klikken of op de spatiebalk te drukken. Wanneer je nogmaals klikt of op de spatiebalk drukt wanneer je sheriff in de lucht hangt, springt hij nog nét iets verder.

Puntentelling

Voor elke losse fles verdien je 10 punten, voor elke hele rij krijg je het aantal punten aan flessen nog eens aan combi bonus cadeau! Wanneer je dus bijvoorbeeld een rij van 5 flessen verzamelt, krijg je 50 bonuspunten bovenop de 50 punten voor de flessen, in totaal scoor je dan dus 100 punten. Voor elke alien die je raakt krijg je ook nog eens 100 punten.

Probeer zo ver mogelijk te komen en zoveel mogelijk flessen en aliens te verzamelen om de winnaar te worden en er met het prijzengeld vandoor te gaan! Wanneer je naar beneden valt is het spelletje voorbij.

Recensieoverzicht

Leuke weetjes over Amazing Sheriff

Er is ook een High Definition versie van Amazing Sheriff - 78%
Amazing Sheriff is op verschillende spelletjes sites te spelen. - 65%
Om dit spelletje te kunnen spelen in de browser, heb je Flash nodig. - 83%

75%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.31 ( 4 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 7056.