Ben je op zoek naar een nieuwe gaming desktop?

Als je op zoek bent naar een nieuwe gaming desktop, heb je tegenwoordig enorm veel keuze. Hierbij is natuurlijk de hardware samenstelling van deze desktop sterk afhankelijk van jouw budget. Ben je werkelijk een succesvolle Bitcoin belegger, dan ga je voor de high-end Omen X gaming desktop. Als je een echte gamer bent die een redelijk budget heeft gereserveerd, dan is de MSI Nightblade serie natuurlijk een optimale keuze. Heb je echt niet veel te besteden, maar ben je wel een echte gamer, dan is een budget gaming desktop een geschikte oplossing. Wij hebben voor deze drie typen gamers, drie verschillende gaming desktops beoordeeld.

OMEN X by HP 900-200nd


Als je een innovatief karakter hebt en je hebt wel wat spaarcentjes op de bank staan, dan is de OMEN X by HP 900-200nd wel de gaming desktop die aan jouw wensen zal voldoen. Voor slechts een klein 4.500 Euro kom je dan in het bezit van een uniek vormgegeven game computer. Dit uniek stukje technisch vernuft is uitgerust met een Intel Core i9 processor (2.9 GHz), 32 GB RAM geheugen, 512 GB SSD harddisk, 3 TB SATA harddisk, 11 GB NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti videokaart en voldoende interfaces (10x USB 3.0, 3.5 mm Audio poort, VGA, DVI en 3x HDMI) om al jouw game hardware aan te sluiten.

MSI Nightblade MI3 7RB-006EU


Als het om gamen gaat is MSI natuurlijk wel één van de computermerken die aanzienlijk wat in de melk te brokkelen heeft. Deze gaming desktop is uitgerust met de gangbare Intel Core i5-7400 processor (3 GHz), 8 GB intern geheugen, 1 TB SATA HDD, 4 GB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti videokaart, 8x USB, VGA, DVI-D, HDMI en een 3.5 mm audio poort. Door de combinatie van de NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti videokaart, de Intel i5 processor, 8 GB DDR4 intern geheugen en snelle harde schijf, zal deze MSI gaming desktop zeker aan de wensen van de elke gamer tegemoet komen.

Budget Gaming Desktops


Heb je niet zoveel geld te besteden dan kan je altijd voor een budget gaming desktop gaan. Voor ongeveer 300 Euro zijn er In de markt voldoende systemen beschikbaar waarop je probleemloos kan gamen. Deze gaming desktops zijn dan uitgerust met een AMD A6 of een Intel i3 processor, 4 GB DDR4 ROM geheugen, 1 TB SATA HDD, 2 GB videokaart en voldoende interfaces (USB, HDMI, VGA en Audio poort) om jouw gaming hardware aan te sluiten.

Vreemd genoeg is het aanschaffen van een budget gaming desktop vaak moeilijker dan de aanschaf van een high-end gaming desktop zoals de OMEN X of de MSI Nightblade. Belangrijk voor video gamers is dat de processor voldoende snelheid levert, voldoende intern geheugen beschikbaar is en dat de videokaart voldoende capaciteit biedt. Alleen al op internet kan je werkelijk honderden budget gaming desktops vinden in een uiteenlopende prijsrange. Zorg eerst dat je voor jezelf op papier hebt staan wat jouw minimale eisen voor een nieuwe gaming desktop zijn en ga daarna pas shoppen. Hierbij is het belangrijk om eerst op internet de prijsstelling te beoordelen om daarna in de winkel de betreffende systemen in levende lijve aan een inspectie te onderwerpen. Neem vooral de tijd voor de aanschaf van een gaming desktop!

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3821.