Cityville meeste spelers ooit op release dag

Het Zynga spel Cityville had op de dag van release al 100.000 spelers, waardoor het record van het spel Farmville verbroken werd. Cityville groeide in de eerste 50 dagen uit tot een spel met wel 61 miljoen maandelijks actieve gebruikers.

Ondanks het succes is CityVille sinds 30 april 2015 niet meer beschikbaar. Vanaf de release in December 2010 bleef het succes aanwezig. Dit was zo goed dat er zelfs een tweede deel van op de markt kwam, genaamd CityVille 2.

Bereik het hoogste level

In het spel krijgen spelers de mogelijkheid zelf eigenaar te worden van een stad. Met het beste succes kan de stad uitgroeien tot een ware metropool. Hiervoor moet de speler wel diverse levels doorlopen. Hoe verder de speler komt, hoe groter de stad kan worden.

Alles wat een stad kan hebben, kan verwerkt worden in CityVille. Mogelijk is dat de kracht geweest achter het spel. Spelers konden hun eigen samenleving creëren. Zelfs tot aan het creëren van banen en medewerkers aannemen. CityVille ging daarmee verder dan alleen het plaatsen van huizen en bedrijven.

Contact met medespelers

Verder vindt er ook een interactie plaats tussen meerdere spelers. Contacten onderhouden speelt een grote rol in het spel. De deelnemers van CityVille kunnen zelfs punten uitwisselen met elkaar en cadeaus geven. Op deze manier steunen de spelers elkaar in het bereiken van doelen.

In het begin bestond CityVille uit 80 levels. Dit werd later uitgebreid tot 90 levels en later werden dat er zelfs 200. Dit maakte het bereiken van doelen steeds uitdagender, maar zorgde ook voor het immense succes.

Nieuwe edities voor meer apparaten

Na de eerste en tweede editie kwamen er meerdere edities op de markt zoals CityVille Lakefront, CityVille Hometown en CityVille Monopoly. De uitvoering Hometown is ook ontwikkeld voor de smartphone en tablet, maar niet voor de computer.

Zowel CityVille als CityVille 2 zijn niet meer beschikbaar. De tweede versie werd in februari 2013 geannuleerd. Lang is dit spel niet op de markt geweest. De beëindiging vond 3 maanden na de release plaats. Ook CityVille Hometown is niet meer beschikbaar.

De uitvoering van CityVille Monopoly is in meerdere uitgave nog te vinden. Het spel is vergelijkbaar met het bekende Monopoly spel, alleen moet de speler hier de eerste zijn die het voor elkaar krijgt vier wolkenkrabbers te bouwen.

Wordt een speler van CityVille

Bij meerdere spelsites is een variatie van CityVille te vinden. Lees hier meer over de spelregels van CityVille en ga aan de slag met het bouwen van je eigen stad. Ontdek de diverse mogelijkheden in het bereiken van jouw doelen en het hoogste level in het spel. Het word je zeker niet makkelijk gemaakt. Voor je het weet ben jij de eigenaar van een van de grootste metropolen van deze digitale samenleving.

Het Zynga spel Cityville had op de dag van release al 100.000 spelers, waardoor het record van het spel Farmville verbroken werd. Cityville groeide in de eerste 50 dagen uit tot een spel met wel 61 miljoen maandelijks actieve gebruikers. Ondanks het succes is CityVille sinds 30 april 2015 niet meer beschikbaar. Vanaf de release in December 2010 bleef het succes aanwezig. Dit was zo goed dat er zelfs een tweede deel van op de markt kwam, genaamd CityVille 2. Bereik het hoogste level In het spel krijgen spelers de mogelijkheid zelf eigenaar te worden van een stad. Met het beste…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.23 ( 2 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.