De beste gratis Android games voor 2017

Wat is er nu beter dan een gratis spelletje voor jouw smartphone of tablet? Eigenlijk niets! Alleen heb je er de pest in als het spel tegen valt en je redelijk veel tijd nodig hebt gehad voor het downloaden en installeren. Natuurlijk heeft het jou helemaal niets gekost, maar dat betekent niet dat een ontwikkelaar een spel gratis kan aanbieden omdat deze het niet op zijn geweten kan hebben om geld in rekening te brengen. Om deze reden zijn wij eens goed door de Google Play gelopen waarbij wij de beste gratis Android games voor jou hebben gevonden.

Verwachtingen:

Als eerste moet je eens overwegen met welk spel je jouw verloren uurtjes wilt doden. Jouw kostbare tijd staat hierin eigenlijk gelijk aan geld. Wil je een spel dat je snel en eenvoudig wilt uitspelen of zoek je juist een spel dat meer diepte biedt en enige moeite en tijd vraagt om te spelen? In het laatste geval zal je waarschijnlijk moeten accepteren dat je tijdens het spel advertenties of in-app-aankopen moet bekijken. Dit omdat de ontwikkelaars van dit gratis spel natuurlijk wel wat willen verdienen. Er zijn echter ook een aantal verrassende en briljante spelletjes die gratis te downloaden zijn. Hieronder tref je vijf van deze prachtige gratis games.

Infinite Train:

Als je als forens elke dag deze trein moet nemen ben je niet echt een gelukkig mens. In dit spel moet de trein meer bochten nemen dan doorgaans redelijk is. Hierbij moet je de trein, met een veegbeweging, de juiste kant opsturen zodat de trein niet ontspoort en op tijd bij het volgende station aankomt. Hoe langer je de trein in de rails houdt, hoe meer kansen je krijgt om munten en wagons op te pikken. Het spel Infinite Train biedt gelukkig een eenvoudige en intuïtieve besturing waardoor het geschikt is voor spelers van alle leeftijden.

Dominocity:

Vroeger zaten we echt anderhalf uur te kijken naar vallende dominosteentjes als er weer een recordpoging op TV werd uitgezonden. In dit spel moet je met het plaatsen van zo weinig mogelijk dominosteentjes jouw doel bereiken. In het begin zal je even moeten wennen aan het plaatsen van deze dominosteentjes. Maar als je het onder de knie hebt, gaat het zelf redelijk gemakkelijk. Het gaat niet alleen om het plaatsen van dominosteentjes, want tijd speelt een heel belangrijke factor. Als je het goed doet kan je onderweg verschillende gouden talismannen verzamelen waarmee je volgende niveau kan openen.

Cubed Rally World:

Cubed Rally World is een racespelletje waarbij je op een vijfbaansweg allerlei obstakels moet vermijden. Als je genoeg stuurmanskunsten vertoont kan je de finish halen waar je een fortuin aan munten kan verdienen. Maar het spel wordt pas werkelijk interessant als je onderweg munten kan oppakken waarmee je nieuwe racewagens kan kopen. Hierbij zal elke nieuwe wagen nieuwe eigenschappen hebben en om een aanpassing van jouw stuurmanskunsten vragen. Maar nog belangrijker: Bij elke nieuwe racewagen wordt er ook een extra deel aan het raceparkoers toegevoegd waardoor het spel nog interessanter wordt.

The Battle of Polytopia:

Voor de echte liefhebbers van simulatiespellen is ‘The Battle of Polytopia’ natuurlijk een vereiste. Waar in het verleden de mobiele simulatiespellen tekort schoten in vergelijking met de volwassen PC-versies, biedt dit spel de juiste balans. Je selecteert een stam waarmee je het spel start. Je kan legers creëren die je er op uit stuurt om jouw imperium uit te breiden. Je kan technische hulpmiddelen veroveren waarmee je jouw rijk kan laten voortbestaan.

Does Not Commute:

In dit mooie grafische spel moet je in een klein stadje het verkeer in goede banen leiden. Op het moment dat een vervoersmiddel in beeld verschijnt krijg je de opdracht waar je deze heen moet dirigeren. Alleen heeft deze stad allerlei eigenaardigheden die jouw taken als verkeersregelaar aanzienlijk moeilijker maken. Voordat je het weet moet je verschillende omwegen volgen om botsingen te vermijden. Elke beschadigde wagen betekend dat er tijd verloren gaat waardoor het nog moeilijker wordt om jouw taken te volbrengen.

Wat is er nu beter dan een gratis spelletje voor jouw smartphone of tablet? Eigenlijk niets! Alleen heb je er de pest in als het spel tegen valt en je redelijk veel tijd nodig hebt gehad voor het downloaden en installeren. Natuurlijk heeft het jou helemaal niets gekost, maar dat betekent niet dat een ontwikkelaar een spel gratis kan aanbieden omdat deze het niet op zijn geweten kan hebben om geld in rekening te brengen. Om deze reden zijn wij eens goed door de Google Play gelopen waarbij wij de beste gratis Android games voor jou hebben gevonden. Verwachtingen: Als…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.07 ( 3 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.