De beste Nintendo Switch Accessoires

De Nintendo games console Switch heeft deze typische naam gekregen omdat je de mogelijkheid hebt om games via het televisiescherm of via mobiele schermen af te spelen. Maar natuurlijk is de Switch eigenlijk bedoeld als standalone game console die alleen al een aantal grote voordelen biedt. Hij is namelijk zeer eenvoudig in gebruik, de controllers bevatten veel technologische snufjes en het heeft een helder en kleurrijk scherm. Maar zoals altijd heeft een medaille ook een keerzijde. Bij de Nintendo Switch geldt dit zeker ook. De gemiddelde game is relatief duur in aanschaf en voor de accessoires moet je helaas ook diep in jouw portemonnee tasten. Om deze reden zijn wij op zoek gegaan naar goede en kwalitatieve accessoires voor jou.

De Nintendo Switch Game Traveler Deluxe Travel Case:

Zeker in de vakantietijd maar ook in de weekenden wil je natuurlijk kunnen beschikken over jouw Nintendo Switch en zijn accessoires. Deze Nintendo Switch reiskoffer, geproduceerd door RDS Industries, heeft een hardshell en is voorzien van een ‘divider’ die het scherm van jouw Switch optimaal beveiligd. Deze reiskoffer biedt voldoende ruimte voor het opbergen van de Switch console, de controllers en een aantal Nintendo spellen. Deze reiskoffer die ongeveer € 20,00 kost is een echte aanrader voor de reislustige gamers onder ons!

Anker PowerCore+ 26800 PD Batterij:

Afhankelijk van het type game kan je ongeveer 2.5 tot 6 uur spelen op jouw Nintendo Switch voordat de batterij weer opgeladen moet worden. Dus als je een gehele dag of langer onafgebroken op jouw console wilt spelen is een externe batterij echt een aanrader. Echter de Switch is enorm wispelturig als het gaat om een externe batterij. Het kan heel goed dat de externe batterij niet werkt terwijl deze wel voldoet aan de technische eisen van Nintendo. De Anker’s PowerCore+ 26800 is een externe batterij die voldoet aan de eisen van Nintendo en ook uitstekend functioneert met de Switch console. Hij zorgt er voor dat jouw console constant wordt opgeladen of deze nu in slaapstand staat of dat je een energieverslindend spel zoals ‘Breath of the Wild’ aan het spelen bent. Met een volledig opgeladen PowerCore+ kan je jouw Switch tot 6 keer geheel op te laden. De Anker Powercore+ 26800 Super krachtige Powerbank kost ongeveer € 80,00 en is bij verschillende webwinkels eenvoudig te bestellen.

Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 2 Edition:

Met de Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 2 Edition heb je de beschikking over een kleurrijke en ergonomische controller. De neon roze en neon groene handgrepen zijn voorzien van gestippelde texturen waardoor je een uitstekende grip hebt. De controller is voorzien van een groot aantal bedieningsknoppen zoals de AXBY-actieknoppen, de L- en R-knoppen, de start en selecteerknop en de home en gameplayknop. Natuurlijk is deze controller ook voorzien van een feedback HD-trilfunctie waardoor de spelbeleving nog intenser wordt. De oplaadbare batterij van deze controller staat garant tot 40 uur onafgebroken spelplezier. De Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 2 Edition is voor ongeveer € 80,00 verkrijgbaar bij een groot aantal winkels.

SanDisk Ultra 200GB Micro SDXC Memory Card:

De Switch is uitgerust met 32GB intern geheugen waarvan ongeveer 26GB beschikbaar is als opslag. Echter als je het spel ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild‘ installeert ben je al de helft (Een dikke 13GB) van jouw opslagcapaciteit kwijt. De meest eenvoudige optie is het geheugen uit te breiden met een SD kaart. Een echte aanrader in dit geval is de SanDisk Ultra 200GB Micro SDXC die naast een enorme opslagcapaciteit ook een hoge transfer tot 90MB/s biedt. De uitvoering met 256GB heeft zelf een transfer rate tot 95MB/s. De SanDisk Ultra 200GB Micro SDXC Memory Card kost ongeveer € 90,00.

De Nintendo games console Switch heeft deze typische naam gekregen omdat je de mogelijkheid hebt om games via het televisiescherm of via mobiele schermen af te spelen. Maar natuurlijk is de Switch eigenlijk bedoeld als standalone game console die alleen al een aantal grote voordelen biedt. Hij is namelijk zeer eenvoudig in gebruik, de controllers bevatten veel technologische snufjes en het heeft een helder en kleurrijk scherm. Maar zoals altijd heeft een medaille ook een keerzijde. Bij de Nintendo Switch geldt dit zeker ook. De gemiddelde game is relatief duur in aanschaf en voor de accessoires moet je helaas ook diep in…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 3.96 ( 7 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.