De gratis games voor PlayStation Plus abonnees in juli

Zoals elke maand zijn ook nu weer een aantal videogames gratis te downloaden als je een PlayStation Plus-abonnee bent. Deze maand zijn er 6 verschillende videogames beschikbaar voor de drie PlayStation platformen beschikbaar.

Playstation 4

Voor de PlayStation 4 zijn er drie videogames die je gratis kunt downloaden als je PlayStation Plus abonnee bent. Het actie avonturen spel ‘Heavy Rain’ is een soort van psychologische thriller die vol zit met onverwachte wendingen. In dit spel ga je op zoek naar de Origami-moordenaar. Genoemd naar zijn macabere gevouwen papieren visitekaartjes om gevouwen papieren vormen die hij op de plaats delict achterlaat. In het tweede actie en avonturenspel, ‘Detroit: Become Human’ speelt zich in de Amerikaanse stad Detroit in het jaar 2036 af. De stad is nieuw leven ingeblazen door de uitvinding en introductie van Androids in het dagelijks leven. Maar wanneer de Androids zich gaan gedragen als mensen, loopt alles uit de hand. Aan de hand van drie speelbare personages kan je je aanpassen aan de nieuwe manier van leven. Het laatste videospel dat voor de Playstation 4 gratis te downloaden is, is het actiespel ‘Absolver’. Door het sparren met vrienden, gevechten met tegenstanders en de begeleiding van een mentor kan je jouw kennis en meesterschap van de vechtsport uitbreiden met nieuwe bewegingen, wapens en uitrustingen.

Playstation 3

Voor de PlayStation 3 is het actiespel ‘Rayman 3 HD’ gratis te downloaden. In dit spel ga je op een fantastische en humoristische reis met Rayman en Globox om het kruispunt van dromen te redden. Deze verbeterde versie van Rayman 3 biedt oogstrelende high-definition visuele effecten en geluiden. Het tweede spel voor de PlayStation 3 dat je gratis kan downloaden is ‘Extreme Exorcism’. In dit spel kruip je in de huid van Mae Barrons, een extreme duivelsuitdrijver. Door gebruik te maken van haar bovennatuurlijke vaardigheden en haar uitgebreide wapenuitrusting moet je een griezelig huis te bevrijden van de aanwezige spoken. Als laatste kan je ook het strategiespel ’Deception IV: The Nightmare Princess’ downloaden. In dit spel gebruikt de Nightmare Princess Velguirie haar vele kicks en eigenaardigheden om haar zoektocht naar de duivel nieuw leven in te blazen. Plaats meer dan 180 verschillende valstrikken om Velguirie in haar zoektocht te dwarsbomen.

Playstation Vita

Voor de PlayStation Vita kan je deze maand twee videospellen downloaden. Het spel ’Deception IV: The Nightmare’ is voor het PlayStation Vita platform te downloaden onder de naam ‘Zero Escape: Zero Time Dilemma’. Hiernaast kan je ook nog het actiespel ‘Space Overlords’ downloaden. In dit spel heeft de kwaadaardige Kesedihan vier broers, die bekend staan als de Overlords, al vele jaren opgesloten. Jij en jouw drie broers moeten uit gevangenschap ontsnappen om het universum van het kwaad te zuiveren.

Alle games, die wij hierboven omschreven hebben, zijn gedurende de maand juli gratis te downloaden als je een PlayStation Plus abonnee bent. Je hebt ook nog een paar dagen, tot 11 juli, om de videogame ‘Call of Duty Black Ops III’ te downloaden

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3796.