De limited edition Xbox One X Tomb Raider

We zijn slechts nog twee weken verwijderd van de release van de videogame ‘Shadow of the Tomb Raider’. Al geruime tijd zitten de fans van Lara Croft al te wachten op haar terugkeer in de wereld van de videogames. Op internet zijn al verschillende trailers te zien waar we erg van onder de indruk waren. We kunnen eigenlijk niet wachten om het spel verder uit te diepen. Maar niet alleen de videogame heeft onze aandacht getrokken, ook kijken we vol verwachting naar een veiling waar een Xbox One X limited edition Tomb Raider onder de hamer gaat. De opbrengst van deze unieke Xbox One gaat naar een goed doel.

Uniek ontwerp

Deze Xbox One X-console is voorzien van een prachtig handgemaakt design die volledig in de trend is van de mysterieuze avonturen van Lara Croft. Deze buitenkant van deze Xbox One X is versierd met een Maya-kunstwerk met draaiende wijnstokken, namaak mos en een oplichtende maan in het midden. En natuurlijk is ook de controller in volledig dezelfde stijl uitgevoerd. De console en de controller hebben hierdoor een mysterieuze uitstraling die echt past bij de verhaallijn van Tomb Raider. Je zal echter diep in de buidel moeten tasten als je in het bezit wilt komen van dit unieke systeem. Met nog ongeveer zes dagen te gaan staat het huidige bod op ongeveer 7.800 Euro. Nu al een prachtig bedrag dat gedoneerd gaat worden aan de ‘Best Friends Animal Society’, een opmerkelijke liefdadigheidsorganisatie die dierenleed in Amerika bestrijdt.

Samenwerking Microsoft en Square Enix

Deze unieke Xbox One X limited edition Tomb Raider is voorgekomen uit de samenwerking tussen de geweldige teams van Microsoft als Square Enix. Square Enix vertegenwoordigd een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelstudio’s en heeft een indrukwekkend portfolio als het gaat om videogames. In deze protfolio tref je onder meer de Final Fantasy videogames (130 miljoen verkochte exemplaren), Dragon Quest (78 miljoen verkochte exemplaren) en Tomb Raider (58 miljoen verkochte exemplaren). Ook de legendarische retrogame Space Invaders behoort tot de intellectuele eigendommen van Square Enix.

Unieke marketingactie

De videogame ‘Shadow of the Tomb Raider’ zal door Square Enix op 15 september aanstaande gelanceerd gaan worden. Om dit te vieren heeft het bedrijf, samen met het ontwikkelteam van Microsoft, een unieke editie van de Xbox One X limited edition Tomb Raider ontworpen. Een unieke marketingactie die de aandacht van het publiek trekt en waar ook nog eens een goed doel van gaat profiteren. Op basis van de huidige stand van zaken verwachten Square Enix en Microsoft dat deze unieke Xbox One ongeveer 15.000 Euro zal gaan opbrengen. Mocht de prijs van deze unieke Xbox One niet in overeenstemming zijn met jouw budget, dan bieden Square Enix en Microsoft ook een aantal Shadow of the Tomb Raider algemene Xbox One X-bundels. Deze consoles zijn dan ook voorzien van een handtekening van Camilla Luddington, de voiceover-actrice van Lara Croft. De bundel bevat een 1 TB-systeem, een controller en het spel ‘Shadow of the Tomb Raider’. Er zijn drie van deze bundels beschikbaar, dus als je genoeg biedt maak je een goede kans om te winnen.

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.