De Pokémon Go Plus Ring

Het is nog niet zo lang geleden dat de spelers van Pokémon Go het landelijke nieuws wisten te halen. Gemoedelijke terrasjes werden overspoeld, prachtige duingebieden werden platgewalst en levensgevaarlijke verkeerssituaties ontstonden omdat de nietsontziende Pokémon Go spelers op jacht waren naar loslopende virtuele Pokémon. Gebruikers, gewapend met een smartphone met daarop de Pokémon Go applicatie, bezochten werkelijk alle hoeken en gaten in Nederland. Vooral gedwongen door de lokale overheden heeft Niantic, de ontwikkelaar van de virtuele loslopende Pokémon, maatregelen moeten nemen om de overlast door Pokémon Go spelers terug te dringen. Eén van deze maatregelen was het interneren van de Pokémon in de Pokéstops en Pokégyms.

Pokémon accessoire:

De ontwikkelingen in de mobiele telefonie en het mobiele gamen volgen elkaar in een razend tempo op. Waar de Pokémon Go spelers eerst gebruik maakten van een app op hun smartphone, konden ze later beschikken over een Pokémon Go Plus armband waarmee ze de loslopende Pokémon konden opsporen en vangen. Maar hier blijft het niet bij. Binnenkort komt een Pokémon Go Plus ring op de markt waarmee de Pokémon jagers weer op pad kunnen gaan. De ring biedt dezelfde functionaliteit zodat de Pokémon opgespoord en gevangen kunnen worden zonder dat de spelers de smartphone uit de broekzak hoeft te halen. Op dit moment is de ring alleen in Japan leverbaar en zal, na de zomermaanden mogelijk in Europa beschikbaar komen voor ongeveer Euro 3.50. De ring werkt alleen in combinatie met het Pokémon Go Plus apparaatje. Maar als je de beschikking hebt over beide accesoires kan je Pokémon Go spelen zonder de smartphone uit jouw broekzak te halen. Je wordt dan automatisch geïnformeerd als je in de buurt komt van een Pokéstop of Pokégym.

Nieuwe impulsen:

Het is alweer een jaar geleden dat Pokémon Go een hype was waardoor het dagelijks leven het zwaar te verduren kreeg. Nog steeds zijn er veel gebruikers die dit spel actief spelen en downloaden dagelijks nieuwe gebruikers de applicatie. Echter één van de grootste frustraties van de Pokémon Go spelers was de ongelijke verdeling van de Pokéstops en Pokégyms in Nederland. In dichtbevolkte gebieden struikelde je van ene Pokéstops of Pokégyms in de nadere terwijl je in de buitengebieden uren aan het zoeken was naar deze locaties. Niantic heeft een nieuwe technologie toegepast waardoor binnenkort het aantal Pokéstops en Pokégyms aanzienlijk zal toenemen.

Het is nog niet zo lang geleden dat de spelers van Pokémon Go het landelijke nieuws wisten te halen. Gemoedelijke terrasjes werden overspoeld, prachtige duingebieden werden platgewalst en levensgevaarlijke verkeerssituaties ontstonden omdat de nietsontziende Pokémon Go spelers op jacht waren naar loslopende virtuele Pokémon. Gebruikers, gewapend met een smartphone met daarop de Pokémon Go applicatie, bezochten werkelijk alle hoeken en gaten in Nederland. Vooral gedwongen door de lokale overheden heeft Niantic, de ontwikkelaar van de virtuele loslopende Pokémon, maatregelen moeten nemen om de overlast door Pokémon Go spelers terug te dringen. Eén van deze maatregelen was het interneren van de Pokémon in…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.53 ( 2 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 4070.