De Pokémon Let’s Go, Pikachu en Eevee bundels

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de komende games Pokémon Let’s Go, Pikachu en Let’s Go, Eevee voor de Nintendo Switch. Deze trailer toont een aantal gebieden in de Kanto-regio die we nog niet hebben gezien. Ook zie je een paar gloednieuwe moves die jouw partner-Pókemon tijdens het spelen van dit avontuur zal kunnen leren.

De trailer

De trailer begint met een presentatie van de geheime technieken, nieuwe veldbewegingen die je met Pikachu of Eevee kan gebruiken om geblokkeerde paden in de Kanto-regio te openen. Deze technieken vervangen de oude handelingen die je eerder moest gebruiken om Pokémon de regio volledig te verkennen. Door gebruik te maken van de Chop Down-techniek kan je bijvoorbeeld bepaalde bomen uit de ‘Overworld’ omhakken. De nieuwe trailer biedt ook een korte rondleiding door Celadon City, de thuisbasis van de vierde Gym Leader (Erika) die je tijdens je reis tegenkomt. Celadon beschikt ook over een torenhoog warenhuis en een Game Corner, die is omgezet van een casino in een arcade speelhal.

Nieuwe functionaliteiten

Een andere functie van Pokémon voor de Nintendo Switch is de integratie met Pokémon Go. Het vangen van een Pokémon zal waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met de manier waarop je een Pokémon kan vangen in Pokémon Go. Dit suggereert dat de ontwikkelaar gebruik heeft gemaakt van de bewegingssensoren van de Joy-controller. Op papier lijkt het een verstandige strategie die de ontwikkelaar hanteert. De Pokémon Yellow is een van de populairste games in de serie. Ook de Kanto-regio heeft het altijd bijzonder goed gedaan bij spelers van het Pokémonspel. Bovendien moet de integratie van Pokémon Go ervoor zorgen dat de mobiele game ook in de komende jaren relevant blijft.

Een nieuwe Nintendo Switch bundel

De Let’s Go-titels voor Nintendo Switch worden gelanceerd op 16 november aanstaande. Ze verschijnen naast de Poké Ball Plus, een Poké Ball-vormige controller die kan worden gebruikt om het spel te spelen. De games vereisen een Nintendo Switch Online-abonnement om het spel online te kunnen spelen. Helaas ondersteunen de spellen geen cloud saves. Er is ook goed nieuws voor als je nog geen gelukkige eigenaar bent van een Nintendo Switch. Het bedrijf geeft op 16 november ook twee bundels uit. Nintendo heeft nog geen prijzen voor deze nieuwe bundels bekend gemaakt. Een eerder gelanceerde bundel met de Poké Ball Plus en twee spellen kwam voor ongeveer 100 Euro op de markt. Elke bundel zal samengesteld zijn met een digitale kopie van beide titels, de eerder genoemde Poké Ball Plus en een Pikachu en Eevee joycontroller. Natuurlijk zal de Switch uit deze bundel ook voorzien zijn van een Pikachu en Eevee design.

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3796.