De unieke Spider-Man PS4 Pro Console verschijnt in september

Een van de interessantere nieuwtjes om uit San Diego Comic-Con 2018 was de verrassende aankondiging van een knalrode Spider-Man PS4 Pro-console. De felgekleurde hardware, die op 7 september aanstaande gelanceerd zal worden, zal naast de felrode console ook een bijpassende DualShock 4-controller bevatten. Hiernaast zal je in de box natuurlijk ook het standalone Digital Deluxe Edition spel Marvel’s Spider-Man en een digitale voucher voor wat extra’s goodies aantreffen.

Spider-Man PS4 Pro-console

De Spider-Man PS4 Pro-console biedt prachtige mogelijkheden om op jouw 4K-tv de avonturen van Spider-man in een 2160p dynamische 4K-resolutie te beleven. Volgens de officiële productpagina van PlayStation kunnen de eigenaren van een HD-tv optimaal profiteren van een grotere beeldhelderheid door super-sampling en zullen de eigenaren van een HDR-tv het spel in kleuren met een hoog dynamisch bereik (HDR) kunnen ervaren.

De Spider-Man PS4 Pro bundel

Het spel Marvel’s Spider-Man is ontwikkeld door Insomniac Games, de studio die verantwoordelijk is voor games als de Sunset Overdrive 2014 en Ratchet & Clank van 2016. Het spel heeft volgens Insomniac een origineel verhaal dat niet gebaseerd is op één van de vele honderden uitgebrachte strips. De Marvel’s Spider-Man PS4 Pro-bundel bevat een rode spiderman-design 1 TB PlayStation 4 Pro console en een rood-witte Dualshock 4-controller. Naast de voucher voor extra goodies tref je ook een downloadcode voor de “City That Never Sleeps DLC” aan.

De winkelprijzen

Naast de Deluxe Edition van de Marvel’s Spider-Man PS4 Pro bundel zal ook een ‘slim’ versie van deze bundel gelanceerd worden. Beide versies van deze bundel zullen vanaf 7 september beschikbaar zijn via een aantal geselecteerde retailers. De PS4 Pro bundel zal voor ongeveer € 399,00 en de PS4 Slim bundel zal voor ongeveer € 249,00 in de winkel komen te liggen. Op dit moment heeft geen enkele retailer de PS4 Slim vermeld, dus het is onduidelijk of het Slim-systeem wereldwijd zal worden uitgebracht.

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3968.