De Xbox Combat Tech Special Edition controller

Onlangs heeft Microsoft de nieuwe Xbox Combat Tech Special Edition draadloze controller gelanceerd. Deze nieuwe controller is vanaf 27 maart aanstaande in de Microsoft online store verkrijgbaar. De controller maakt deel uit van de Xbox One controller tech-serie familie en is geïnspireerd op militaire technologie. De controller heeft de typische militaire groene kleur en is voorzien van feloranje accenten. Aan de voorkant van de controller treffen we natuurlijk een militair insigne aan. Net zoals bij zijn voorgangers, de Recon en Patrol Tech controllers, heeft de Combat Tech controller een geëtste grip aan de voorzijde en een rubberen grip aan de achterzijde.

Zoals we gewend zijn van alle nieuwe controllers voor de Xbox One, is ook deze controller natuurlijk draadloos en is deze uitgerust met een 3.5 mm audiopoort voor jouw koptelefoon. Door de Bluetooth interface is de controller natuurlijk ook geschikt op games te spelen op een Windows 10 PC of Tablet PC. Ook zorgt deze Bluetooth interface ervoor dat je de controller kan gebruiken met de Samsung Gear VR. Door gebruik te maken van de optie voor knoptoewijzing in de Xbox accessoires-app voor Xbox One en Windows 10, kan je de controller geheel inrichten naar jouw specifieke speelstijl. De Combat Tech controller is compatibel met Xbox One-, Xbox One S- en Xbox One X-consoles.

De Combat Tech-controller is vanaf 27 maart aanstaande voor € 64,99 verkrijgbaar via de Microsoft online store en via de geselecteerde retailers. In bepaalde regio’s krijg je bij de aanschaf van deze controller ook een zowel Xbox Live Gold als Xbox Games Pass proefabonnement van 14 dagen cadeau!

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3796.