Deze externe Nintendo Switch-batterij is handig

Het gebruik van een externe batterij of een powerbank om jouw Nintendo Switch onderweg op te laden is niet handig. Vooral omdat er dan een kabel aan de onderzijde van jouw Switch bungelt maakt het moeilijk om deze in een standaard te plaatsen. Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar Switch-specifieke oplaadpakketten die je onderweg zonder problemen kan gebruiken. En tijdens onze zoektocht op het internet kwamen we op de site van Mycharge de Switch Powergame tegen. Een geweldige oplossing voor mobiele Switch gebruikers.

De PowerGame van Mycharge

Eigenlijk is de Powergame een handige standaard voor jouw Switch die voorzien is van een krachtige batterij. Je klikt hem eenvoudig op de achterzijde van jouw Switch als vervanging van de standaard kickstandaard. De standaard van de PowerGame is extreem degelijk waardoor je lang gebruik kunt maken van deze externe oplader. Een ander belangrijk argument is dat de batterij van de PowerGame tot de veiligste batterijen in de markt behoren. De PowerGame is voorzien van een geïntegreerde USB-C-connector waardoor de 7000 mAh batterij direct wordt gekoppeld aan jouw Switch. Hierdoor heb je maximaal 10 uur extra speelplezier van jouw Switch. De PowerGame is voorzien van een LEDindicator waarbij vier lampjes het vermogen aangeven als de PowerGame wordt opgeladen (Via de meegeleverde USB-kabel). De PowerGame heeft een strak en doordacht ontwerp waardoor deze echt handig is voor de mobiele gebruiker. Sterker nog: De PowerGame is echt één van de betere oplaadpakketten voor de Switch!

De aanschaf van de PowerGame

Als je denkt in termen van zuivere oplaadcapaciteit zal je zeker externe batterijpakketten kunnen vinden die goedkoper in aanschaf zijn en meer capaciteit leveren. Zo kan je voor een kleine 30 Euro een Aukey 10.000mAh powerbank, voor een kleine 40 Euro een Anker PowerCore 13.000mAh powerbank en voor iets meer dan 50 Euro een RAVPower 20.100mAh draagbare oplader kopen. Het nadeel van deze powerbanks is dat zij niet zijn voorzien van een ingebouwde standaard en dat zij niet echt handig zijn voor de mobiele gamers. De PowerGame kan je via de website van Mycharge aanschaffen voor een kleine 50 Euro exclusief B.T.W. Als speciale actie biedt Mycharge zelfs 15 procent voor de vroege bestellers.

Het perfecte kerstcadeau?

De zomer zit er alweer grotendeels op en voordat we het weten staan de feestdagen voor de deur. Voor Switchende tienerkinderen hebben is de Mycharge PowerGame natuurlijk een prachtig kerstcadeau. Mycharge heeft, naast het prachtige design van de PowerGame, namelijk enorm veel aandacht besteedt aan de verpakking waardoor het een feest is om deze uit te pakken. De PowerGame wordt geleverd in een degelijke giftset van 12.7 bij 12.7cm. Als je de giftset open maakt zie je de PowerGame midden in het rood gepixelde interieur liggen. Onderaan wordt in witte letters de specificaties van de PowerGame weergegeven terwijl aan der rechterzijde in het zwarte paneel de tekst ‘Battery Expansion Pack for Ninendo Switch’ wordt weergegeven. Op de tegenover gelegen zijde zien we de tekst ‘POWERING YOUR GAME’. De achterzijde van de verpakking heeft een design in rode inktcontouren die doet denken aan de legendarische Virtual Boy. Al met al voor een kleine 50 Euro scoor je hier een kerstcadeau dat indruk zal maken op jouw Switchende tiener!

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3255.