Een klein budget voor gezelschapsspellen

De echte spelfanaten brengen regelmatig hele avonden met vrienden aan de eettafel door. Verschillende spellen worden tevoorschijn getoverd om vermaak te bieden. De echte spelmaker heeft natuurlijk zijn kast vol liggen met tal van spellen zoals Monopoly, Risk, Levensweg en Backgammon. Maar hiernaast liggen er natuurlijk ook verschillende kaartspellen in de lade en misschien ook nog wel een aantal dobbelstenen. Maar als je een klein budget hebt, hoe kom je dan aan zoveel spellen on jouw vrienden te vermaken?

Budgetwinkels:

Door de financiële crisis van de afgelopen jaren hebben we in Nederland nu gelukkig een groot aantal budget winkels. Zo kan je bijvoorbeeld voor een kleine 50 Eurocent al een verpakking met twee kaartspellen bij de Action aanschaffen. Bij deze retailer tref je trouwens ook tal van andere spellen die garant staan voor een avondje vermaak. Ook bij de Xenos kan je trouwens goed terecht als je op zoek bent naar verschillende spellen. Bij deze budgetwinkel vindt je verschillende bekende bordspellen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook bij de Big Bazar kan je regelmatig terecht voor verschillende goede en vermakelijke spellen. Maar ook de budget grootgrutters zoals de Aldi en de Lidl hebben vaak een gezelschapsspel in de aanbieding. Dus hou je van winkelen, ga dan eens budget winkelen!

Speelgoedwinkels:

Als je werkelijk een ruime keuze wil hebben, dan moet je echt een bezoek brengen aan één van de vele speelgoedwinkels die on land rijk is. Breng maar eens een bezoek aan een winkel van Bart Smit, Intertoys, Top 1 Toys, Toys “R” Us of Toys XL. Deze grote retailers hebben gemiddeld een kleine honderd gezelschapsspellen op de plank liggen. Natuurlijk liggen de prijzen bij deze winkels over het algemeen hoger dan bij de budgetwinkels, maar je hebt dan ook enorm veel keuze.

Tweede hands:

Op internet heb je genoeg websites waar mensen hun spulletjes te koop aanbieden. Op de bekende sites zoals Marktplaats.nl, Speurders.nl en Tweedehands.nl kan je echt veel tweedehands spellen tegen een prikkie vinden. Naast de drie genoemde sites zijn er ook nog een kleine honderd andere sites waarop mensen hun tweedehands spellen te koop aanbieden. Met een beetje speurwerk vind je echt wel het spel waar jij naar op zoek bent tegen een prijs die in jouw budget past. Natuurlijk moet je er wel op letten dat de spellen compleet zijn en dat zij nog in een goede conditie verkeren. En houdt rekening met de verzendkosten. Over het algemeen kan een bordspel voor een kleine 7 Euro naar jou toegezonden worden.

Online winkels:

Op internet vind je ook een groot aantal webwinkels die over een ruim assortiment spellen beschikken. Ook hier moet je kritisch zijn en de verschillende aanbieders goed met elkaar vergelijken. Bij de één is bijvoorbeeld het spel Monopoly een kleine 5 euro goedkoper maar blijken de verzendkosten voor jouw rekening te komen. Bij de ander is de prijs inclusief verzendkosten maar bedraagt de levertijd bijvoorbeeld 14 dagen. Er zijn dus werkelijk honderden webwinkels die elk hun eigen voorwaarden en betaalmethoden hanteren. Dus juich niet te snel als je een spel voor een goedkoop prijsje hebt gevonden!

De echte spelfanaten brengen regelmatig hele avonden met vrienden aan de eettafel door. Verschillende spellen worden tevoorschijn getoverd om vermaak te bieden. De echte spelmaker heeft natuurlijk zijn kast vol liggen met tal van spellen zoals Monopoly, Risk, Levensweg en Backgammon. Maar hiernaast liggen er natuurlijk ook verschillende kaartspellen in de lade en misschien ook nog wel een aantal dobbelstenen. Maar als je een klein budget hebt, hoe kom je dan aan zoveel spellen on jouw vrienden te vermaken? Budgetwinkels: Door de financiële crisis van de afgelopen jaren hebben we in Nederland nu gelukkig een groot aantal budget winkels. Zo kan je…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.05 ( 7 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3821.