Flappy Bird spelen

Het enorm populaire behendigheidsspelletje Flappy Bird is nu ook op www.speluitleg.com te spelen. Je vindt hier een speluitleg en andere informatie over dit leuke spelletje dat eerst alleen in de app store te spelen was. Speel deze leuke game nu ook op je pc!

Flappy Bird spelen

Lange tijd was Flappy Bird een populair spel om te spelen. Reden hiervoor is de behendigheid die gevraagd wordt van de speler. Het is als mobiele app uitgegeven in 2013 door Dong Nguyen uit Hanoi. De ontwikkelaar vatte het succes van het spel minder positief op. Na de lancering in mei 2014, was het in januari 2014 een van de meest gedownloade gratis apps. Op 9 februari kwam echt de aankondiging dat het spel uit de Google Play Store en de App Store werd gehaald.

De aankondiging was zeer verrassend. Veel spelers waren inmiddels gehecht geraakt aan het spel Flappy Bird. In dit spel moet de speler de vogel laten vliegen, die ondertussen allerlei obstakels tegen komt. Als speler zorg je ervoor dat de vogel niet geraakt wordt door de obstakels. Op de smartphone kreeg je dat voor elkaar door te tikken op het scherm. Met het passeren van de obstakels werden de punten verdiend.

Te veel aandacht

Ondanks de eenvoudige vormgeving, was het een populair spel die spelers moeilijk konden wegleggen. Om deze reden kondigde de ontwikkelaar op 8 februari 2014 aan dat hij het spel ging verwijderen uit de app-stores van Google en Apple. Zo ontving hij diverse berichten van spelers bij wie het leven een negatieve wending had gekregen door het spel. Sommigen verloren hun baan. Ouders gaven aan dat door het spel zij geen aandacht meer gaven aan hun kinderen. Deze berichten leidden tot zijn aankondiging in 2014. Een andere reden was dat de aandacht hem te veel werd.

Nieuwe variaties

Toch zorgde dit initiatief niet voor het einde van Flappy Bird. Na het beëindigen van het echte spel, kwamen er andere Flappy Bird variaties op de markt. Het concept van het spel lijkt heel erg op die van Flappy Bird, maar de vormgeving en het thema is anders. Bekende variaties zijn Flappy Plane, Flappy Whale en Flappy Angry Bird.

Op de markt ontstonden ook andere acties om het spel Flappy Bird levend te houden. Er werden zelfs oude iPhones verkocht waarop het spel nog geïnstalleerd was. Uiteindelijk is dit ook tot een stop gezet door de veilingsite eBay.

Naast de smartphone zijn op het internet variaties verkrijgbaar die lijken op het spel Flappy Bird. Alle variaties bieden dezelfde behendigheidsvaardigheden voor de speler. Zelfs de kopie-uitvoering is ontzettend populair bij de spelers. Uiteindelijk draait het om het doel van het spel, de vogel zolang mogelijk laten vliegen. en dat is niet veranderd.

Het enorm populaire behendigheidsspelletje Flappy Bird is nu ook op www.speluitleg.com te spelen. Je vindt hier een speluitleg en andere informatie over dit leuke spelletje dat eerst alleen in de app store te spelen was. Speel deze leuke game nu ook op je pc! Flappy Bird spelen Lange tijd was Flappy Bird een populair spel om te spelen. Reden hiervoor is de behendigheid die gevraagd wordt van de speler. Het is als mobiele app uitgegeven in 2013 door Dong Nguyen uit Hanoi. De ontwikkelaar vatte het succes van het spel minder positief op. Na de lancering in mei 2014, was het in…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.83 ( 2 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.