Top 5 Vakantiespellen

De zomervakantie staat weer voor de deur! Het ultieme moment om even lekker met het gezin te ontspannen en van de zon te genieten. Buiten dat je aan het luieren bent zal je vast merken dat je toe bent aan iets wat je hersenen meer uitdaagt en bijdraagt aan de sfeer op reis.

Ook is het gezellig als de smartphone even opzij wordt gelegd. Denk dan aan een gezelschapsspelletje! Wij zetten de 5 beste vakantiespellen op een rij. Het spel ‘ik ga op vakantie en ik neem mee’ hoeft met dit lijstje niet alvorens vertrek gespeeld te worden.

Tip

Een goede tip is ook om paperclips mee te nemen voor de spelen. Wanneer de spellen buiten aan tafel worden gespeeld waaien de benodigdheden vaak weg. Een voorbeeld zijn bijvoorbeeld de briefjes bij het Monopoly-spel. Klem de lichte briefjes tussen de paperclips en wees gerust.

De Top 5 Vakantiespellen

1. Pesten
2. Monopoly
3 Twister
4. Yahtzee
Kwartetten

De zomervakantie staat weer voor de deur! Het ultieme moment om even lekker met het gezin te ontspannen en van de zon te genieten. Buiten dat je aan het luieren bent zal je vast merken dat je toe bent aan iets wat je hersenen meer uitdaagt en bijdraagt aan de sfeer op reis. Ook is het gezellig als de smartphone even opzij wordt gelegd. Denk dan aan een gezelschapsspelletje! Wij zetten de 5 beste vakantiespellen op een rij. Het spel ‘ik ga op vakantie en ik neem mee’ hoeft met dit lijstje niet alvorens vertrek gespeeld te worden. Tip Een…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.45 ( 2 stemmen)

Geen Opmerkingen

Leave a Reply

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief: We geven namelijk onder onze nieuwsbrief aanmeldingen een nieuwe ‘Apple iPad 128 GB Wifi Space Gray’ weg!

Pol

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 555.

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?