Gratis games voor jouw iPhone

De afgelopen week was eigenlijk een saaie week in de App Store van Apple. Natuurlijk worden er dagelijks nieuwe apps gelanceerd. Alleen deze week was het een beetje magertjes. Toch vonden wij enkele amusante spellen voor de iPhone waarmee je de stille uurtjes gemakkelijk kunt doorkomen. Het spel ‘Battlejack’ heeft bijvoorbeeld mijn slaapritme aanzienlijk verstoord. Dus als je slechts één spel wilt downloaden, kies dan voor dit spel!

Battlejack:

Verlos de mythische boom Yggdrasil van de krachten van de chaos zodat de wereld van Midgard zich kan herstellen. Door de tegenstanders te verslaan kan je werkelijk honderden legendarische helden verzamelen waarmee je de strijd met de epische Titanen kunt aangaan. Door het spelen van een blackjack-achtig spel, waarmee veel strijd gaat gepaard, kan je hoge beloningen innen. Een ideaal spel dat je in fases kan spelen als je op de bus wacht of als je gebruik maakt van het toilet. Het spel is gratis te downloaden in de App store en voor de Androidgebruikers in Google Play.

Cat Bird!

In het gratis spel ‘Cat Bird!’ moet je Cat Bird helpen op zijn reis door de verschillende werelden zodat hij zijn thuiswereld kan bereiken. Het is een zeer attractief spel met geweldige graphics die vergezeld gaan met nostalgische muziek waardoor je herinnerd wordt aan sommige klassieke SNES spellen. Het spel reageert snel op jouw commando’s en biedt grote uitdagingen. Hierdoor bestaat de kans dat het spel snel is afgelopen waardoor het weer uitermate geschikt is om een pauze van 10 minuten door te komen. Het spel is alleen gratis te downloaden in de App Store en is (nog) niet beschikbaar voor het Android platform.

Clash of Clans:

Het spel ‘Clash of Clans’ is een actie-strategie spel waarbij je jouw eigen clan met soldaten moet opbouwen. Met deze clan soldaten moet je de strijd aangaan met de Zombies die de stad hebben veroverd. Het spel biedt 40 niveaus met grote uitdagingen en verschillende epische zoektochten waarbij je jouw tegenstander beter leert kennen. De prachtige graphics, de gebruikersvriendelijke interface en de talloze mogelijkheden maken dit spel een echte aanrader. Het spel is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Vulkasus:

In het spel ‘Vulkasus’ betreedt je met het nieuwste model Vulkasus tank het strijdtoneel waar je de insectenkoningin moet opsporen en doden. Natuurlijk heb je in jouw tank de beschikking over een AI-operator met de naam Siri. Deze operator helpt jou door de intense oorlogszone die gevuld zijn met agressieve en schietgrage vijanden zoals de buitenaardse insecten en piraten. Alleen door de insectenkoningin te doden kan je de invasie van de buitenaardse insecten voorkomen. En inderdaad doet dit spel jou direct denken aan de Science Fiction filmserie ‘Starship Troopers’. Het spel ‘Vulkasus’ is beschikbaar voor Android en iOS en is gratis te downloaden in de betreffende app stores.

De afgelopen week was eigenlijk een saaie week in de App Store van Apple. Natuurlijk worden er dagelijks nieuwe apps gelanceerd. Alleen deze week was het een beetje magertjes. Toch vonden wij enkele amusante spellen voor de iPhone waarmee je de stille uurtjes gemakkelijk kunt doorkomen. Het spel 'Battlejack' heeft bijvoorbeeld mijn slaapritme aanzienlijk verstoord. Dus als je slechts één spel wilt downloaden, kies dan voor dit spel! Battlejack: Verlos de mythische boom Yggdrasil van de krachten van de chaos zodat de wereld van Midgard zich kan herstellen. Door de tegenstanders te verslaan kan je werkelijk honderden legendarische helden verzamelen…
Recensieoverzicht

Blog feitjes:

Spelletjes voor op mobiel zijn natuurlijk leuk om de tijd door te komen als je aan het wachten bent. - 89%
Pas op dat je niet constant met je mobiel gaat zitten als je gezelschap hebt, dat vinden andere mensen niet zo leuk. - 82%
Hoe mooier en groter het spel, hoe sneller je batterij leeg raakt, dus let goed op wanneer en hoelang je een spelletje speelt. - 96%

89%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.67 ( 5 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.