Gratis PlayStation Plus-games voor april 2018

Het is bijna moeilijk te geloven maar de maand maart ligt alweer achter ons. Ligt het aan mij of gaan de weken en maanden sneller dan ooit voorbij? Maar aan de andere kant betekend een nieuwe maand ook weer nieuwe gratis te downloaden videogames voor de PlayStation Plus-abonnees. En deze maand staan er werkelijk weer een aantal mooie gratis titels te wachten voor jou. Dus start jouw Playstation op en ga als de sodemieter downloaden. Zeker als je een Playstation 3 of een Playstation Vita hebt, is het een zaak om zoveel mogelijk gratis videogames te downloaden. Want Sony heeft namelijk aangekondigd dat vanaf maart 2019 alleen nog maar PS4-games voor de PlayStation Plus-abonnees beschikbaar zullen zijn. Aan de andere kant wordt het misschien hoog tijd om jouw oude Playstation in te ruilen voor het laatste model van deze game-console.

Gratis games PlayStation 4

De gehele maand april heb je de mogelijkheid om twee videogames voor jouw Playstation 4 te downloaden. Het eerste spel met de titel ‘Mad Max’ is natuurlijk gebaseerd op de Mad Max film serie. In dit videospel kruip je in de huid van Mad Max en ga je op zoek naar jouw verloren auto; de Interceptor. Mad Max is een actie en avonturenspel uit 2015 dat plaatsvindt in een post-apocalyptische wereld. Het tweede spel dat je voor jouw Playstation 4 gratis kan downloaden is de titel ‘Trackmania Turbo’. Deze videogame, die in 2016 door Ubisoft werd uitgebracht, is een combinatie van een arcaderacer die zeer uitgebreide mogelijkheden biedt om jouw eigen parcours te bouwen. De vier verschillende omgevingen bieden 200 exceptionele circuits waar je jouw stuurkunsten mag vertonen.

Gratis games PlayStation 3

Voor de eigenaren van de Playstation 3 staan deze maand de videogames ‘In Space We Brawl’ en ‘Toy Home’ klaar als gratis download. De videogame ‘In Space We Brawl’ is een intergalactische shooter. In deze videogame kan je jouw vrienden uitdagen voor een dynamische ruimtegevechten. Je kan kiezen uit meer dan 150 combinaties van wapens en ruimteschepen waarmee je ruimte-obstakels zoals asteroïden en zwarte gaten moet ontwijken. Ben je een racefanaat en heb je een Playstation 3, dan is het gratis spel ‘Toy Home’ echt iets voor jou. In dit spel moet je een speelgoedauto besturen waarmee je je een weg baant door rondslingerend speelgoed. Tegelijkertijd moet je munten verzamelen en het controlepunt bereiken voordat de tijd om is. En natuurlijk kan je met verschillende stunts extra munten verdienen!

Gratis games PlayStation Vita

Ook voor de trotse bezitters van de PlayStation Vita staan deze maand twee gratis videgames klaar om te downloaden. De videogame ’99 Vidas’, die dit jaar in beperkte oplage werd uitgegeven, is een eerbetoon aan de glorietijd van het Beat’em Up-genre eind jaren 80. In 6 etappes reis je naar verschillende delen van de wereld om het hoofd te bieden aan hordes felle vijanden en meedogenloze vechtersbazen. Je kan in de huid kruipen van 11 verschillende personages, met twee spelers tegelijk spelen, beschik je over eerdere wapens en speciale vaardigheden. Het tweede spel dat je gratis kan downloaden is ‘de retro videogame Q * Bert Rebooted’ waarin de jaren 80 echt opnieuw tot leven komen. In dit spel moet je als het personage Q*Bert verschillende levels met puzzels oplossen. De levels zijn opgebouwd uit blokjes die in een piramidevorm gestapeld zijn. Terwijl je jouw vijanden ontwijkt, spring je op de blokjes om deze van kleur te doen veranderen. Naarmate je hoger in de levels komt wordt het spel, de puzzels en de uitdagingen natuurlijk moeilijker.

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3796.