Gratis video games voor Xbox Live Gold in maart

Nog even en we zitten alweer in de derde maand van 2018. Hoog tijd voor Microsoft om de reeks games bekend te maken die Xbox Live Gold-leden volgende maand gratis kunnen downloaden. Zoals we gewend zijn van Microsoft zijn het nu ook weer een viertal nieuwe gratis games die beschikbaar komen voor de Xbox One en Xbox 360.

Xbox One: ‘Trials of the Blood Dragon’

In de eerste twee weken van maart kunnen de Xbox Live Gold-leden het spel ‘Trials of the Blood Dragon’ gratis downloaden. Deze epische singleplayer biedt 30 verschillende beproevingen in 7 verschillende werelden. Beleef een kleurrijke en spannende avonturen in de oorlogsgebieden in Vietnam. Ontmoet TV-helden in Tokyo, reken af met criminelen in Miami en maak schitterende ruimtereizen. Het spel blijft de gehele maand maart beschikbaar voor de Xbox Live Gold-leden.

Xbox One: ‘Superhot’

Vanaf 16 maart kunnen de Xbox Live Gold-leden de first-person shooter ‘Superhot’ gratis downloaden. Deze prachtige shooter biedt typische en geweldige graphics. Hoe lang kun je het volhouden tegen de vele onverzettelijke vijanden? En wat mooi is in dit spel: De tijd loopt alleen als jij beweegt waardoor je ‘Matrix’-achtige scenes krijgt. Volgens veel gebruikers is ‘Superhot’ de meest innovatieve shooter die beschikbaar is. Het spel is beschikbaar van 16 maart tot en met 15 april voor alle Xbox Live Gold-leden.

Xbox 360: ‘Brave: The Video Game’

In de eerste helft van de maand maart is het videospel ‘Brave: The Video Game’ gratis beschikbaar voor de Xbox Live Gold-leden. In dit spel, dat is gebaseerd op de gelijknamige film van Disney en Pixar, kan je in de huid kruipen van verschillende hoofdpersonages. Je beleeft prachtig avonturen in het mythische Schotland waarbij je de magische vloek op het koninkrijk ongedaan moet maken.

Xbox 360: ‘Quantum Conundrum’

In de tweede helft van de maand maart kunnen de Xbox Live Gold-leden het spel ‘Quantum Conundrum’ gratis downloaden. In dit spel bezoek je het landhuis van jouw verdwenen oom die een uitvinder is. Je gaat gebruik maken van één van zijn uitvindingen – de Interdimensionale verplaatser – om jezelf te redden. Jouw zoektocht vindt plaats in de 5 krankzinnige dimensies van het landhuis.

Natuurlijk moet je nog wel heel even geduld hebben voordat we deze prachtige videogames kunnen downloaden. Aan de andere kant is het nog niet te laat om de gratis spellen van de maand februari te downloaden. Het gratis Xbox One-spel, ‘Assassin’s Creed Chronicles: India’, blijft ook in de eerste helft van maart gratis. En als je één van deze spellen claimt, kun je ze blijven spelen zolang je in het bezit bent van het Xbox Live Gold abonnement.

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3796.