Het gratis videospel Disney Heroes: Battle Mode

Vooral door de innovatieve technologische ontwikkelingen en het steeds sneller wordende mobiele internet, lijkt het erop dat elke populaire filmheld tegenwoordig zijn eigen mobiele videospel heeft. En dat geldt zeker voor de vele zeer typische filmpersonages. Disney en haar dochteronderneming Pixar doen met het gratis videospel ‘Disney Heroes: Battle Mode’ natuurlijk ook graag me aan deze trend. Dit videospel is een rollenspel (RPG) waar je bijvoorbeeld in de huid kunt kruipen van de vele personages uit de films ‘The Incredibles’, ‘Wreck-It Ralph’, ‘Zootopia’ en ‘Pirates of the Caribbean’.

Rollenspel videogame

Vooral als je in de loop der jaren een aantal soortgelijke gratis videogames hebt gespeeld, heb je wel een idee van wat je kan verwachten. In het videospel ‘Disney Heroes: Battle Mode’ heb je de mogelijkheid om in de huid te kruipen van 30 verschillende Disney en Pixar personages. Gedurende het spel en bij het succesvol afronden van een opdracht kan je jouw personage middels upgrades voorzien van alle benodigde uitrusting en vaardigheden. Als je een grote fan van bent van de Disney- en Pixar-films, dan is ‘Disney Heroes: Battle Mode’ echt een ‘must’!

Strategische samenwerking Disney en PerBlue

Begin 2018 ging Disney een samenwerking aan met vier gevestigde mobiele ontwikkelstudio’s. Het videospel ‘Disney Heroes: Battle Mode’, dat ontwikkeld is door de partner PerBlue is het eerste resultaat van dit initiatief. PerBlue is een onafhankelijke gamesstudio, gevestigd in Madison, Wisconsin (USA), dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van mobiele rollenspellen en strategiespellen. Zij staan vooral bekend om de videospellen DragonSoul en Portal Quest.

De videogame ‘Disney Heroes: Battle Mode’

Het spel ‘Disney Heroes: Battle Mode’ brengt Disney- en Pixar-personages is een geheel nieuw en origineel universum samen. Hierbij heeft PerBlue enorm veel aandacht besteedt aan de animaties zodat de verschillende personages op authentieke Disney-manieren tot leven komen. In het spel kunnen spelers meer dat 30 verschillende Disney- en Pixar-helden verzamelen en van een upgrade voorzien. De speler kan een onwaarschijnlijk team met Disney- en Pixar-personages samenstellen om de strijd aan te gaan en exclusieve bonussen te verdienen. Jouw team van helden moet een verstoorde digitale wereld redden van een kwaadaardig virus. Door het volbrengen van opdrachten kan je jouw personages van een upgrade voorzien waardoor zij een grotere kans maken om het doel te bereiken.

Pre-registratie en lancering

Via de officiële website van Disney Heroes kan je je aanmelden voor een pre-registratie-mailinglijst voor iOS of Android. Inmiddels kan je je ook op de Google Play Store pre-registreren voor de Android-versie van ‘Disney Heroes: Battle Mode’. De pre-registratie voor de iOS versie van dit spel zal binnenkort in de Apple Store mogelijk zijn. Er is nog geen specifieke releasedatum aangekondigd voor dit gratis videospel aangekondigd. Echter verwachten insiders dat dit mobiele videospel voor de zomer in de verschillende mobiele webwinkels als download beschikbaar zal zijn.

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.