Nieuwe games voor de Nintendo Switch

Nog steeds zijn nog maar een handvol games beschikbaar voor de Nintendo Switch. Echter heeft Nintendo deze week zes nieuwe games uitgebracht. Naast RBI Baseball 17 en Lego Worlds , die al eerder deze week in de console zijn uitgebracht, zijn er nog vier videogames beschikbaar gekomen in de Switch E-shop. Hieronder tref je de bijzonderheden van enkele van deze nieuwe releases. Natuurlijk kan je ook gewoon even gaan rondneuzen in de Switch E-shop. Je hebt daar de keuze uit een beperkt aantal titels die de moeite waard zijn!

Blue’s Journey:

In dit spel moeten spelers al hun handigheden aanspreken om door de verschillende niveaus van het spel te navigeren zodat zij de planeet Raquy kunnen redden van de kwaadaardige Duruma-stam. Blue, het belangrijkste karakter in deze game, kan bladeren, boemerangs en zelfs vijanden oppakken en gooien om de Duruma’s te verslaan. Blue’s Journey, dat ontwikkeld is door ACA Neo Geo game kan je voor ongeveer 8 Euro aanschaffen in de Switch E-shop.

Double Dragon IV:

Ook de videogame Double Dragon IV zag deze week het levenslicht in de Switch E-shop. Nadat de ‘Zwarte krijgers’ in Double Dragon II zijn verslagen moeten de helden Billy en Jimmy Lee zich door een horde vijanden (De Renegades) vechten om de ontvoerde Marian te redden. Echter worden de Renegades in hun strijd tegen Billy en Jimmy geholpen door de ‘Zwarte Krijgers’. Deze videogame is voor een kleine 7 Euro te downloaden in de Switch E-shop.

The Bridge:

In deze puzzelgame, dat natuurlijk uit meerdere niveaus bestaat, is het de bedoeling om het hoofdkarakter naar de uitgang te leiden. De puzzels in dit videospel zijn gebaseerd op de technieken van M.C. Escher. Door het draaien van de wereld met de pijltjestoetsen kan men de zwaartekracht en de eigenschappen van de individuele objecten veranderen. Door het hoofdkarakter aan te sturen kan men deze naar het volgende niveau leiden. Het videospel ‘The Bridge’ is voor een kleine 10 Euro te downloaden in de Switch E-shop.

R.B.I. Baseball 2017:

Voor de sportievelingen onder ons is het spel R.B.I. Baseball 2017, dat deze week in de Switch E-shop verscheen, een ware uitdaging. Het spel bevat schitterende grafische elementen en biedt een hoge speelsnelheid. Controleer het spel met indrukwekkende worpen en snelle beslissingen. Je hebt de mogelijkheid om in 30 verschillende stadions te spelen waarbij je over diverse simulaties en statistieken kan beschikken. Voor een kleine 30 Euro kan jij de gelukkige eigenaar worden van dit verslavende spel.

Nog steeds zijn nog maar een handvol games beschikbaar voor de Nintendo Switch. Echter heeft Nintendo deze week zes nieuwe games uitgebracht. Naast RBI Baseball 17 en Lego Worlds , die al eerder deze week in de console zijn uitgebracht, zijn er nog vier videogames beschikbaar gekomen in de Switch E-shop. Hieronder tref je de bijzonderheden van enkele van deze nieuwe releases. Natuurlijk kan je ook gewoon even gaan rondneuzen in de Switch E-shop. Je hebt daar de keuze uit een beperkt aantal titels die de moeite waard zijn! Blue's Journey: In dit spel moeten spelers al hun handigheden aanspreken…
Recensieoverzicht

Blog feitjes:

Natuurlijk komen er nog meer games aan, die passen bij het makkelijk spelen onderweg. - 92%
De Nintendo switch zal ook nog wel extra accessoires krijgen - 80%
Net als de WII is de Switch ook erg succesvol. - 89%

87%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.56 ( 4 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.