Fidget Spinner

De rage van fidget spinner is al een tijdje bezig in ons land: het apparaatje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Het helpt de concentratie van kinderen met bijvoorbeeld ADHD te verhogen, maar of dat daadwerkelijk zo is nu iedereen op school ermee rondloopt, is nog maar de vraag. Het draagt er in onze ogen altijd aan bij. ADHD’ers hebben altijd meer de behoefte aan te frummelen.

Ons record

Wij hebben ontdekt dat de spinner ook op internet te vinden is. Ons record is 61. Laat het ons weten of jij het record kan verbreken en maak kans op een fidget spinner. Bewijs het met een screenshotje.

De rage van fidget spinner is al een tijdje bezig in ons land: het apparaatje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Het helpt de concentratie van kinderen met bijvoorbeeld ADHD te verhogen, maar of dat daadwerkelijk zo is nu iedereen op school ermee rondloopt, is nog maar de vraag. Het draagt er in onze ogen altijd aan bij. ADHD'ers hebben altijd meer de behoefte aan te frummelen. Ons record Wij hebben ontdekt dat de spinner ook op internet te vinden is. Ons record is 61. Laat het ons weten of jij het record kan verbreken en maak…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.73 ( 2 stemmen)

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?