Nintendo publiceert het derde boek in de Zelda reeks

Afgelopen woensdag onthulde Nintendo via Twitter dat zij binnenkort het derde boek in de Zelda reeks zullen gaan publiceren. Het boek zal onder de naam ‘Zelda: Breath Of The Wild Art’ in de winkel komen te liggen. In tegenstelling tot de vorige twee boeken zal het derde boek zich volledig gaan richten op de meest recente game release ‘Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Concept tekeningen:

Nintendo heeft nog geen datum voor publicatie vrijgegeven maar heeft via het Twitter account wel enkele afbeeldingen gepubliceerd. Eén van deze afbeeldingen toont de eerste schetsen van de populaire Zelda prins Sidon. Hieruit blijkt dat de vroegere ontwerpen van de prins aanzienlijk verschillen van het karakter dat in het spel voorkomt. Een andere afbeelding toont de concept tekeningen van Sidon’s vader, Koning Dorephan en bevat achtergrondinformatie (In het Japans) over de gehele koninklijke familie van Zora.

De vorige Zelda boeken:

Het eerste boek in de Zelda reeks, Hyrule Historia, werd in 2013 in de Verenigde Staten gepubliceerd. Naast de vele concept tekeningen van de gehele serie, biedt het boek een gedetailleerd inzicht in de ontwikkeling van de belangrijkste afleveringen van de Zelda tijdlijn. Het eerste boek kreeg in februari 2017 een opvolger toen het boek ‘The Legend of Zelda: Arts & Artifacts” werd gepubliceerd. Het tweede boek bevat meer dan 400 pagina’s met illustraties uit de gehele dertig-jarige geschiedenis van de ‘Legend of Zelda’. Dit boek bevat naast vele zeldzame promotionele werken ook interviews met de kunstenaars, marketing publicaties en een verzameling ‘Spite’ kunst.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild:

Het spel ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’, dat ontwikkeld werd onder verantwoordelijkheid van de Japanse spelontwikkelaar Eiji Aonuma, werd wereldwijd op 3 maart 2017 vrijgegeven voor de Wii U en de Nintendo Switch. De eerste speluitbreiding van de ‘Breath of Wild’ werd de afgelopen week door Nintendo gelanceerd. Onder de naam ‘The Master Trials’ krijgen de spelers van het spel de beschikking over een assortiment nieuwe pantser en maskers en een ‘Hero’s Path’ systeem waarmee men de gehele persoonlijke Hyrule reisgeschiedenis kan inzien. De belangrijkste toevoeging is echter de zwaardproef die de spelers moeten volbrengen om over een zeer krachtig zwaard te kunnen beschikken.

De volgende speluitbreiding:

De volgende speluitbreiding voor de ‘Breath of the WIld’ serie zal onder de naam ‘The Champions Ballad’ de medio begin augustus het levenslicht zien. Bij een Zelda masterclass, tijdens de Japan Expo in Parijs, heeft spelontwikkelaar Eiji Aonuma al een tipje van de sluier opgelicht. Aonuma bevestigde hierbij dat de spelers in deze nieuwe uitbreiding nog steeds aan elkaar gekoppeld blijven. In de loop van het verhaal zullen de spelers meer informatie krijgen over prinses Zelda.

Afgelopen woensdag onthulde Nintendo via Twitter dat zij binnenkort het derde boek in de Zelda reeks zullen gaan publiceren. Het boek zal onder de naam 'Zelda: Breath Of The Wild Art' in de winkel komen te liggen. In tegenstelling tot de vorige twee boeken zal het derde boek zich volledig gaan richten op de meest recente game release 'Legend of Zelda: Breath of the Wild. Concept tekeningen: Nintendo heeft nog geen datum voor publicatie vrijgegeven maar heeft via het Twitter account wel enkele afbeeldingen gepubliceerd. Eén van deze afbeeldingen toont de eerste schetsen van de populaire Zelda prins Sidon. Hieruit blijkt dat…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.02 ( 6 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3929.