No Limit Hold’em Double Stack Event te Rotterdam

Afgelopen donderdagavond (19 oktober 2017) hebben we meegedaan aan het No Limit Hold’em Double Stack €80 + €10 event te Rotterdam. We begonnen het toernooi met 5.000 chips en een blind level 25/50. We hadden helaas een moeizame start bij dit event. We kwamen te laat aan in Rotterdam en daarbij kregen we niet echt speelbare handjes. Vaak gingen noodgedwongen op de show down met open kaarten open. Het was duidelijk te zien dat er los gekaart werd, de concurrentie pleegden alleen een inzet op middle pairs, straight- en flushdraws.

Goed begin

In blind level 50/100 pakten we in positie een paar koningen op. Under The Gun werd er een kleine raise gemaakt naar 230. Met de mooie hand die wij hadden re-raisden wij naar 720 om een duidelijk signaal af te geven. Helaas besloot de meerderheid aan de tafel te folden waardoor wij alleen met de persoon die de raise maakte overbleven. Na een aantal minuten wikken en wegen ging hij direct all-in, wat ons zeer verbaasde omdat dit een vreemde zet was. Waarschijnlijk zat hij minder sterk en ging hij all-in om ons af te schrikken. Voor ons was dit een snapcall. De kaarten werden open gelegd en bij onze enige concurrent verscheen AK off-suit.

Voor korte duur

Omdat wij met twee koningen zaten waren onze kansen op winst tweemaal zo groot als onze concurrent. Overigens moest de hij nog hitten wat voor ons een groot voordeel was. Op de turn verscheen helaas een Aas waardoor de positie van onze tegenspeler aanzienlijk beter was geworden dan onze positie. Dit was natuurlijk erg zuur voor ons omdat hij ook nog een Koning had liggen. De Aas bleef staan waardoor het toernooi, dat toch al moeizaam begon, voor ons na een uurtje was afgelopen.

Niet altijd geluk

Misschien een verkeerde keuze om met de re-raise alles in de pot te trekken. Erg jammer omdat bij de pre-flop eigenlijk alles viel zoals we het wilden zien, maar helaas viel het deze keer niet onze kant op. Als pokerspeler weet je dat je zo nu en dan tegen een enorme zeperd kan aanlopen. Dat is nu eenmaal het risico van pokeren.

Afgelopen donderdagavond (19 oktober 2017) hebben we meegedaan aan het No Limit Hold’em Double Stack €80 + €10 event te Rotterdam. We begonnen het toernooi met 5.000 chips en een blind level 25/50. We hadden helaas een moeizame start bij dit event. We kwamen te laat aan in Rotterdam en daarbij kregen we niet echt speelbare handjes. Vaak gingen noodgedwongen op de show down met open kaarten open. Het was duidelijk te zien dat er los gekaart werd, de concurrentie pleegden alleen een inzet op middle pairs, straight- en flushdraws. Goed begin In blind level 50/100 pakten we in positie…
Recensieoverzicht

Blog feitjes:

Het zit niet altijd mee, je moet ook de juiste kaarten krijgen. - 82%
Wanneer je goed genoeg bent, zijn kleine toernooien leuk op beter te worden. - 95%
Je kan ook zelf toernooien organiseren met vrienden of familie. - 78%

85%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.52 ( 7 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3968.