Online Braziliaanse voetbalspellen

Door de record brekende transfer van Neymar van Barcelona naar Paris-Saint-German, zijn de Braziliaanse voetballers meer in het nieuws dan ooit. Door het enorme transferbedrag van 222 miljoen Euro was Barcelona, door een clausule in het contract van Neymar, niet in staat de speler te behouden. Direct na deze transfer ontstond de discussie over de toekomst van de voetbalsport en de steeds hoger oplopende transferbedragen. Een bijkomend effect van deze opvallend dure transfer is dat de wereld ineens veel interesse heeft in de Braziliaanse topvoetballers. Dus waarom zullen wij dan wachten totdat Neymar zijn debuut voor PSG gaat maken? Ook wij hebben interesse in deze Braziliaanse topvoetballers, dus wij gaan direct online spellen spelen waarin de Braziliaanse topvoetballers hun opwachting maken.

Football Carnival:

Tijdens het wereldkampioenschap voetbal in 2014 in Brazilië werd het online voetbalspel ‘Football Carnival’ gelanceerd. Dit online spel, dat ontwikkeld is door Playtech, heeft een heerlijke Braziliaanse uitstraling waarbij op de achtergrond het beeld van Christus de Verlosser over Rio de Janeiro waakt. Het spel zelf heeft prachtige grafische elementen, goede muziek en het is leuk en aantrekkelijk om te spelen. Het spel is een gokkast met vijf rollen die in totaal 50 winlijnen kunnen geven. De geelgroene bal fungeert in dit online spel als een joker. Door het grote aantal winlijnen is de winkans voor de speler maar liefst 91,32 procent. En ook al heeft dit spel niet de officiële licenties voor het gebruik van de Braziliaanse topvoetballers, de Braziliaanse uitstraling is geweldig waarbij de dansende Braziliaanse vrouwen wel het hoogtepunt zijn.

Football:

Een ander spel, dat ook een gokkast vertegenwoordigd, is de originele Football gokkast die ontwikkeld is door Endorphina. Deze gokkast heeft vijf rollen met 21 winlijnen die maximaal 40 gratis spins uitbetalen. Hiernaast heeft dit online spel een gokfunctie waarmee je jouw winst direct kan verdubbelen. De grafische elementen van ‘Football’ zijn niet zo goed als die van ‘Football Carnival’, maar het spel biedt leuk vermaak die een tijd lang blijft boeien. Ook hebben de grafische elementen minder met voetbal te maken en zijn er geen Braziliaanse topvoetballers in het spel aanwezig. De graphics van de voetbal zijn niet zo goed als die op Football Carnival, maar de gameplay is zeker leuk om te volgen en vraagt je om een tijdje vast te houden. Endorphina is een toonaangevende softwareaanbieder en terwijl het bedrijf, dat gevestigd is in Praag en in 2012 is opgericht, niet de bekendheid heeft of het hoge niveau van herkenning van Playtech, is het bedrijf zeker een aan het kijken in de toekomst. Bekijk voetbal op enkele van de grootste casino’s in de gokautomaten ter wereld – je zult er geen spijt van hebben!

Football Rules:

Een andere online gokkast van Playtech draagt de naam ‘Football Rules’ en is toch wel een van onze favoriete online games met een voetbal gerelateerd thema. Hierbij is deze online gokkast een onderdeel van de ‘Dollar Ball Progressive Jackpot’ waarbij spelers meer dan 10.000 Euro kunnen winnen. De standaard jackpot op deze gokkast is 10.000 maal de inleg per winlijn. De belangrijkste link met voetbal in dit online spel komt uit de penalty shoot-out bonusronde. De met een vlag zwaaiende voetbalfan is de joker in dit spel terwijl het Stadium symbool als een wilde joker fungeert. Ook in dit spel zijn, in verband met het ontbreken van licenties, geen afbeeldingen van Braziliaanse topvoetballers opgenomen. Het is echter wel een aantrekkelijk en kleurrijk spel om te spelen met vele voetbal gerelateerde symbolen.

Fifa 17:

Dit spel, ontwikkeld door EA Canada, is toch wel het meest bekende voetbalspel ter wereld. Het spel is uitgebracht voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Het Nederlandse sportcommentaar wordt gegeven door Evert ten Napel met Youri Mulder als co-presentator. De grafische weergave van dit spel is werkelijk prachtig en het spelen van de vele wedstrijden in de grootste stadions ter wereld is zeer aantrekkelijk. Natuurlijk vinden we in dit spel praktisch alle grote Braziliaanse voetbalsterren zoals Neymar, Silva, Pelé, Casemiro en Marcelo. Het spel heeft echter ook een groot gebrek. Het stadion Camp Nou van FC Barcelona is niet in het spel aanwezig omdat Barcelona de licenties al had verkocht aan een andere partij.

Door de record brekende transfer van Neymar van Barcelona naar Paris-Saint-German, zijn de Braziliaanse voetballers meer in het nieuws dan ooit. Door het enorme transferbedrag van 222 miljoen Euro was Barcelona, door een clausule in het contract van Neymar, niet in staat de speler te behouden. Direct na deze transfer ontstond de discussie over de toekomst van de voetbalsport en de steeds hoger oplopende transferbedragen. Een bijkomend effect van deze opvallend dure transfer is dat de wereld ineens veel interesse heeft in de Braziliaanse topvoetballers. Dus waarom zullen wij dan wachten totdat Neymar zijn debuut voor PSG gaat maken? Ook…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.27 ( 7 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.