Online gamen voor echte cryptomunten

Het PlayHall gamingplatform

Het is niet eenvoudig om een inkomen te genereren met het spelen van videogames. Eigenlijk zijn er drie manieren waarbij men het meest kansrijk is om het spelen van videogames rendabel te maken: Spelen in grote competities, het streamen van games en het regelmatig online gokken. Elk van deze manieren zijn redelijk gecompliceerd en lijken voor de gemiddelde speler zelfs onbereikbaar. Onlangs werd een bèta versie het PlayHall gamingplatform gelanceerd waarmee het spelen voor geld (Cryptomunten) bereikbaar wordt gemaakt.

Geen kansspelen maar behendigheidsspelen

PlayHall is een online gamingplatform waar spelers met elkaar de strijd kunnen aangaan met behendigheidsspelletjes zoals bijvoorbeeld backgammon, schaken en verschillende puzzels. Dergelijke sites tref je wel meer aan op het internet, maar wat deze site uniek en innovatief maakt is dat ze cryptovaluta gebruiken waarmee spelers voor echt geld te laten spelen. In tegenstelling tot de standaard sites met kansspelen biedt PlayHall de mogelijkheid dat spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Hierbij worden games aangeboden die gecentreerd zijn rond behendigheid, intellectuele vaardigheden, reactievermogen en concentratie. Met het tegen elkaar spelen van deze vaardigheidsspelletjes kunnen spelers cryptomunten winnen in een veilige omgeving. Om er voor te spelen moet je wel eerst even een cryptomunt kopen. Het valt best mee hoe lastig dat is. Overigens, op het raakvlak van crypto en gaming opereert Atari sinds kort ook.

Explosieve groei behendigheidsspelen

De markt voor online behendigheidsspelen, die zowel mobiele games als eSports biedt, groeit enorm snel. De b Behendigheidsspelletjes vertegenwoordigen ongeveer 10 procent van de mobiele gamemarkt. Marktkenners verwachten dat deze markt zich in een razend tempo zal ontwikkelen van 3.5 miljard Euro in 2016 tot 5.7 miljard Euro in 2020. Ook de eSports markt heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. De verwachting is dat de omzet in deze markt zal groeien van 400 miljoen Euro in 2016 tot 1.2 miljard Euro in 2020.  Het PlayHall gamingplatform wil van deze positieve ontwikkelingen profiteren door behendigheidsspelletjes te bieden waar spelers het tegen elkaar kunnen opnemen voor echt geld. Het bèta-platform van PlayHall biedt al een ruim assortiment aan behendigheidsspellen zoals een voetbalquiz, tennisquiz, magische raadsels, Mahjong, Backgammon en Zeeslag. Tegen het einde van 2019 hoopt PlayHall meer dan 200 games aan het platform toe te voegen.

De cryptomunten

Voor het spelen op het PlayHall platform maakt men gebruik van de PlayHall-tokens als betaalmiddel. De PlayHall-token wordt de leidende cryptomunt waarmee men kan deelnemen aan toernooien en andere wedstrijden. Hiernaast accepteert PlayHall ook andere cryptomunten als betaalmiddel. Zo kunnen spelers betalen met bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Dash, ZCash en Bitcoin Cash. Door de verschillende cryptomunten te accepteren als betaalmiddel wil PlayHall zijn gamingplatform ontsluiten voor iedereen op de cryptomarkt. Hierdoor biedt PlayHall de spelers de mogelijkheid om, naast het investeren, de cryptomunten op een andere manier productief te gebruiken.

 

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.