Runescape komt met twee versies op de smartphone!

We kennen het, in 2001 gelanceerde, beroemde spel allemaal nog wel: Runescape!. Een free-to-play roleplaying game gebaseerd op Javascript. De matige graphics nam men voor lief, sterker nog, het maakte het spel epic en uniek in haar soort.

Communiceren

De bedoeling van het spel was om te communiceren met andere spelers. Dit betreft chatten, ruilen, tegen elkaar vechten of minigames spelen waarbij samenwerking een belangrijke rol speelde. Dit omvattend met sterke verhaallijnen die het spel kleur geven. Het XP en combatlevels verkrijgen speelt zich af in een middeleeuws fantasiethema.

Wij mogen het fantastische nieuws brengen dat er een gemoderniseerde versie komt van het spel van ontwikkelaar Jagex. Het spel komt namelijk uit op iOS en Android. Dit geldt voor zowel het oorspronkelijke spel als de gemoderniseerde versie. De oorspronkelijke beschikt over mindere graphics, maar is authentiek en geliefd bij de fans.

Geen nieuw account nodig

De old-school is als eerste beschikbaar gesteld en later kwam daar de moderne uitvoering bij. Er zijn geen vernieuwde accounts nodig. Alle ontwikkelingen in het spel zijn op zowel telefoon als pc te zien. 250 miljoen spelers hebben een huidig account dus veel gameplezier dan maar!

Een nieuwe tijd

Als een van de populaire spellen kan een versie voor beide besturingssystemen niet uitblijven. Ondanks de populariteit wordt de wens groter bij spelers het spel ook op de smartphone te spelen. Gelukkig dat veel van het oude spel hetzelfde blijft. Het enige wat dus anders is, is het apparaat waarop je het speelt.

Gratis downloaden

Een ander voordeel is dat er geen abonnement voor aangeschaft hoeft te worden. Het spel is gratis te downloaden. Voor de beginners is er een gratis deel, waarmee ze kennis kunnen maken met RuneScape. Dankzij de ontwikkelde technologie is het spel op veel mobiele apparaten te spelen. In ieder geval op alle iPhone en iPads met het besturingssysteem iOS 10 of hoger. Ook bijna alle Android apparaten zijn geschikt om RuneScape op te installeren en te spelen. Hiervoor is Android 5.0 of nieuwe nodig.

RuneScape Classic

Helaas voor de liefhebbers is RuneScape Classic niet meer beschikbaar. De ontwikkelaar Jagex was hiertoe genoodzaakt doordat de game niet meer goed te beheren was. Dat komt mede door de ontwikkeling in de technologie. Tevens was het spel gevoelig geworden voor misbruik. De term RuneScape Classic werd geïntroduceerd voor de eerste versie van RuneScape, na de lancering van de vervolg versie in 2004.

Geschikt voor de smartphone

Een Runescape-versie voor de smartphone kon niet uitblijven. Spelers beleven de avonturen op RuneScape, die ze onderling kunnen uitwisselen. Hoewel het uiterlijk nog doet denken aan de oude versie, is de moderne versie wel uitgerust met de nieuwe technologieën. Nu kan je de game ieder moment afsluiten en weer opstarten waar je bent gebleven. Dat was met de oude versie nog niet mogelijk.

Wat je wel nodig hebt, is een smartphone met een groot scherm. Heb je een scherm vergelijkbaar met de iPhone 8? Dan is het moeilijker om de knopjes goed te gebruiken. In dat geval is de iPad beter om te gebruiken. Je hebt een beter beeld en de toetsen zijn makkelijker te hanteren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze game uit 2001? Download deze dan gratis op je iPhone, iPad of Android toestel. Leer het spel kennen zonder het abonnement aan te schaffen. Meld je aan voor een abonnement om de andere mogelijkheden te ontdekken van de moderne RuneScape en wissel deze af met de Old School RuneScape.

We kennen het, in 2001 gelanceerde, beroemde spel allemaal nog wel: Runescape!. Een free-to-play roleplaying game gebaseerd op Javascript. De matige graphics nam men voor lief, sterker nog, het maakte het spel epic en uniek in haar soort. Communiceren De bedoeling van het spel was om te communiceren met andere spelers. Dit betreft chatten, ruilen, tegen elkaar vechten of minigames spelen waarbij samenwerking een belangrijke rol speelde. Dit omvattend met sterke verhaallijnen die het spel kleur geven. Het XP en combatlevels verkrijgen speelt zich af in een middeleeuws fantasiethema. Wij mogen het fantastische nieuws brengen dat er een gemoderniseerde versie…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Speluitleg.com

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.45 ( 4 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.