Speelse kadootjes voor jouw geliefde valentijn

Valentijn komt steeds dichterbij dus is het de hoogste tijd dat je een passend cadeau gaat zoeken voor jouw geliefde. Heb je nog steeds geen idee wat je dit jaar aan hem of haar moet geven? Geen zorgen! Wij hebben voor jou het internet afgezocht naar unieke en speelse valentijncadeautjes. Bij ons vind je de prachtigste game cadeautjes voor je partner die liever een nieuwe spelcontroller dan een bos rode rozen ontvangt.

Gegraveerde houten frontje voor de Nintendo Switch

Het bedrijf Toast staat bekend voor het maken van op maat geëtste houten panelen voor alles wat elektronisch is. Of het nu om jouw smartphone, spelcomputer of laptop, Toast kan werkelijk alle houten panelen fabriceren die je nodig hebt. Dus waarom dan geen smaakvolle houten front voor jouw nieuwe Nintendo Switch, Playstation 4 of Xbox One? Of geef een traditionele houten iPhone cover cadeau als jouw geliefde een echte mobiele gamer is. Voor ongeveer € 25,00 heb je de keuze uit vier verschillende panelen waarmee je het dock van jouw Nintendo Switch kan bedekken. Wil je iets meer uitgeven dan kan je voor ongeveer € 40,00 de Switch en de controllers een houten jasje geven.

Gamers muis Razer Abyssus Elite D.Va Edition

Met een investering van ongeveer € 70,00 kan je jouw geliefde Valentijn verrassen met gamers muis Razer Abyssus Elite D. Va Edition. Vooral door het eenvoudige design en de zoete kleurstelling is deze muis één van de minst indrukwekkende muizen voor gamers. Maar als je deze muis eenmaal aangesloten hebt op jouw computer of spelconsole, wordt de muis ineens een stuk interessanter. De led verlichting geeft een roze uitstraling en de muis reageert razendsnel als je een spel aan het spelen bent. Gezien zijn grootte is deze muis uitermate geschikt voor vrouwenhanden maar geeft mannen ook een echte “in the palm” -ervaring.

3dRudder-voetbediening voor games en Virtual Reality

Wat gamers eigenlijk meer nodig hebben dan wat ook, is een derde hand. Met de linkerhand op het toetsenbord en de rechterhand op de muis blijft het soms een frustrerende opgave om ook eens de functietoetsen en de pijltjestoetsen te bedienen. Zelf maak ik al gebruik van een voetschakelaar voor de voicechat, maar de 3dRudder tilt de voetbediening naar een geheel nieuw niveau. Zo werkt de 3dRudder-voetbediening uitstekend samen met de verschillende VR-systemen zodat je soepel en snel door de VR-wereld kan bewegen. Vooral bij het spelen van de videospellen Fallout 4, Doom VR en Serious Sam VR kan je enorm profiteren van de functionaliteit van de 3dRudder-voetbediening. Voor ongeveer € 100,00 zorg je ervoor dat jouw geliefde nog een lang en gelukkig virtueel leven heeft.

Azio Elwood Retro Classic USB-toetsenbord

Voor alle gamers die een voorliefde hebben voor smaakvolle retro accessoires is het Azio Elwood Retro Classic USB-toetsenbord werkelijk het ultieme cadeau voor Valentijn. Het klassieke toetsenbord ‘De Elwood’ heeft een ruwe walnoot houten uitstraling en is afgewerkt met een gegalvaniseerde zink-aluminium constructie. De toetsen zijn voorzien van achtergrondverlichting, maar zien eruit als die traditionele toetsen van een vintage typemachine uit de jaren 30. Zelfs de mechanische schakelaars produceren een vintage geluid als je ze bedient. Standaard is dit vintage toetsenbord voorzien van een USB-aansluiting. Wil je iets meer uitgeven dan kan je ook beschikken over het draadloze Bluetooth-model.

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3821.