Speluitleg Treasure Isle – Spelregels Treasure Isle

Filter
show all (18)
Poker (12)
Kaartspellen (12)

Speluitleg Treasure Isle

Update: Treasure Isle is sinds december 5, 2012 niet meer beschikbaar, er zijn verschillende alternatieven.

 

Treasure Isle is een videogame ontworpen door Zynga en gemaakt voor Facebook. In het spel zoeken spelers naar schatten op verschillende eilanden.

Speel hier je Favorite Game

Speluitleg Treasure Isle

Het doel van het spel Treausre Isle is het vinden van verloren juwelen en schatten op verschillende eilanden waar de spelers tussen kunnen reizen.

De speler kan zelf een Avatar maken waar hij mee wilt spelen. De avatars lijken veel op de series Avatars van het spel Farmville. De spelers krijgen een eiland, een ronde hut, een schatkist die ook ge-upgrade kan worden en een diamantenboom in 1 bepaalde kleur die elke dag geoogst kan worden. Spelen kunnen hun eiland zelf inrichten door het kopen van items zoals meubelen, tropische hutten, planten, dieren en voorwerpen. De spelers komen steeds een level hoger door het verdienen van ervaringspunten. Je kunt er ook voor kiezen om je eiland uit te breiden door dingen uit de winkel te kopen.

Je kunt ook buren toevoegen die je verder kunnen helpen in het spel door elkaar cadeaus te geven, diamanten en fruit te ruilen en helpen dingen te bouwen. Wanneer je juwelen en diamanten vindt op andere eilanden wordt je beloont met munten, fruit en ervaringspunten.

Moeilijkheidsgraad
Speelbaarheid
Funfactor

Speluitleg Treasure Isle

Wanneer je op eilanden aan het graven bent naar schatten zal je energy niveau steeds omlaag gaan. Wanneer je grond omspit verlies je 5 energy punten, en wanneer je bijvoorbeeld een steen ruimt verlies je 10 energy punten. Je kunt je energy weer bijvullen door even te wachten of door fruit te eten, die bijvoorbeeld van vrienden hebt gekregen of hebt verdient tijdens het graven. Zo is een Ananas 25 energy punten waard, een kokosnoot 20, een mango 15, een banaan 10 en een kiwi 5. Je kunt ook je eigen fruit kweken. Dit kan van 1 uur tot 1 dag duren. Elke keer wanneer je weer een level hoger bent gekomen krijg je meer energypunten in je meter. Voor meer energypunten kun je ook een energy capsule innemen.

Om sommige eilanden te bezoeken is het vereist om een bepaald aantal buren te hebben. Zonder dat aantal kun je het eiland niet onderzoeken. Een optie om toch het eiland te kunnen bezoeken is te betalen met echt geld, zo wordt het eiland alsnog vrijgekocht.

Nog een voordeel van het hebben van buren is dat je ze elke dag kunt bezoeken en ook diamanten en juwelen van hun kunt verzamelen.

Nieuws

Redactie - Speluitleg.com
januari 12, 2019
De voormalige kopstukken van het inmiddels ter ziele gegane Sheriff Gaming zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. In een rechtszaak, aangespannen door de Nederlandse staat, zijn zij schuldig bevonden aan illegaal online go...
Nederlandse Pokerspelers vrijgesteld van kansspelbelasting
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Online pokerspelers in Nederland zijn voorlopig vrijgesteld voor kansspelbelasting nadat de rechtbank in ’s-Hertogenbosch oordeelde dat hun winst niet onderworpen is aan de Nederlandse kansspelbelasting. Door deze uitspraak zijn...
KSA schrijft record aan boetes uit in 2018
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
In 2018 heeft de Nederlandse toezichthouder op kansspelen, de Kansspelautoriteit (KSA), iets meer dan 1.7 miljoen Euro aan financiële sancties opgelegd aan ondernemingen die de kansspelwet hadden overtreden. Het bedrag van 1.7 mi...
Filter
Filter
show all (3)
Nieuws (3)

Weetjes

Spelletjes forum
Redactie - Speluitleg.com
juli 29, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juli 29, 2017
Wij hebben nu ook een spelletjes forum aan de website toegevoegd! Hier kunnen onze bezoekers elkaar spelletjes gerelateerde vragen stellen of tips geven. Ook kun je hier vragen stellen aan de directie. Dit forum is alleen bedoeld ...
Fidget Spinner
Redactie - Speluitleg.com
juli 21, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juli 21, 2017
De rage van fidget spinner is al een tijdje bezig in ons land: het apparaatje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Het helpt de concentratie van kinderen met bijvoorbeeld ADHD te verhogen, maar of dat daadwerkelijk zo is nu ...
Een levensechte Super Mario
Redactie - Speluitleg.com
juni 27, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juni 27, 2017
Het spel Super Mario Bros. is het eerste spel dat verfilmd werd. In 1986 werd een tekenfilm in Japan gelanceerd en in 1993 werd een actiefilm gelanceerd met Dennis Hopper in de hoofdrol.
Filter
Filter
show all (3)
Weetjes (3)
Recensieoverzicht

Leuke weetjes over Treasure Isle

Treasure Isle lijkt heel erg op de avatar versie van Farmville. - 75%
Treasure Isle heeft ongeveer 2 jaar bestaan. - 80%
Een spel met dezelfde naam bestaat ook in de play-store, maar is niet het zelfde. - 58%

71%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.47 ( 5 stemmen)

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?