Speluitleg en Spelregels Pudding Pop

Wat is Pudding Pop?

Pudding Pop is een match puzzel spel, dat veelal via Facebook gespeeld word. Tegenwoordig is het spel echter ook te downloaden als app in de google play store. Pudding Pop is een simpel puzzel spel waarbij het de bedoeling is om steeds een level verder te komen.

Speel hier je Favorite Game

Speluitleg en Spelregels Pudding Pop

Dit doe je door de opdrachten die bij een level horen te volbrengen. Opdrachten die volbracht moeten worden zijn bijvoorbeeld haal 5.000, 10.000 of 15.000 punten. Punten worden verdiend door de puddinkjes in het speelveld weg te spelen. Hoe meer puddinkjes je in 1 keer wegspeelt, hoe meer punten je verdiend.

Het speelveld bij Pudding Pop is gevuld met puddinkjes in verschillende kleuren. Om deze puddinkjes weg te spelen, moet je minstens 3 puddinkjes van dezelfde kleur met elkaar verbinden. Dit doe je door een lijn te trekken met je cursor (of met je vinger wanneer je speelt via een tablet of telefoon) over de puddinkjes die je met elkaar wilt verbinden.

Puddinkjes verbinden kan horizontaal, verticaal maar ook diagonaal. Zodra je een combinatie gevormd hebt, zullen de puddinkjes uit het speelveld verdwijnen en worden je punten bijgeteld. Er zullen dan weer nieuwe puddinkjes naar beneden vallen. Wanneer je een combinatie maakt van 7 of meer puddinkjes verschijnt er een magisch puddinkje in het speelveld. Wanneer je vervolgens een combinatie maakt met dit puddinkje, zal er een hele rij verdwijnend.

Je hebt echter maar een bepaald aantal beurten per level. Hoeveel beurten je nog precies hebt word linksboven altijd aangegeven. Wanneer je niet het gevraagde aantal punten haalt binnen het aantal beurten, verlies je een leven en zul je het level opnieuw moeten spelen om verder te komen. Je hebt maximaal 5 levens.

Leven toekennen

Wanneer deze op zijn, zul je moeten wachten want om de paar minuten krijg je een nieuw leven toegekend. Wanneer je het spel via Facebook speelt kun je ook je vrienden om een leven vragen. Als een van je vrienden je een leven cadeau doet, kun je meteen verder spelen.

Moeilijkheidsgraad
Speelbaarheid
Funfactor

Wanneer je een level hebt uitgespeeld zul je hiervoor ook in-game munten verdienen. Met de In-game munten kun je Boosters aanschaffen. Tijdens het spelen van spel zul je Boosters gaan vrijspelen. Boosters zijn hulpstukken die je in de moeilijkere levels kunnen helpen om het level toch uit te spelen. Hoe meer vordering je boekt in het spel, hoe meer Boosters je vrij speelt. Wanneer je een Booster hebt vrijgespeeld kan het wel zijn dat je deze eerst moet kopen met de verdiende in-game munten voordat je hem kunt gebruiken. De Boosters van het spel Pudding Pop zijn

  • Bonus zetten Booster ; Deze Booster geeft je 2 extra zetten in het spel. Deze Booster speel je vrij in level 1.
  • Dubbele punten Booster ; Deze Booster verdubbeld de punten van elk weggespeeld puddinkje. Deze Booster speel je vrij in level 21.
  • Extra zetten Booster ; Deze Booster geeft je 5 extra zetten in het spel. Deze Booster speel je vrij in level 13.
  • Magische Pudding Booster ; Deze Booster geeft je 2 Magische Puddinkjes in het speelveld. Deze Booster speel je vrij in level 3. Het aanschaffen van deze Booster kost je 2000 in-game munten.

Diamanten aan schaffen.

Bij het spel Pudding Pop is het ook mogelijk om diamanten aan te schaffen. Deze diamanten moet je kopen. Manieren om te betalen zijn bijvoorbeeld Visa/Mastercard en Paypal. Deze gekochte diamanten kunnen vervolgens weer gebruikt worden om in-game munten te kopen, levens te kopen, of andere Powerups te kopen. Powerups die je dan kunt aanschaffen zijn de hamer, waarmee je een ongewild puddinkje uit het speelveld kunt verwijderen, of het Toverstokje, waarmee je een puddinkje in een andere kleur kunt toveren. Wanneer je het spel via facebook speelt kun je zien wie van je vrienden het spel Pudding Pop ook speelt en wat de scores van je vrienden zijn.

Nieuws

Redactie - Speluitleg.com
januari 12, 2019
De voormalige kopstukken van het inmiddels ter ziele gegane Sheriff Gaming zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. In een rechtszaak, aangespannen door de Nederlandse staat, zijn zij schuldig bevonden aan illegaal online go...
Nederlandse Pokerspelers vrijgesteld van kansspelbelasting
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Online pokerspelers in Nederland zijn voorlopig vrijgesteld voor kansspelbelasting nadat de rechtbank in ’s-Hertogenbosch oordeelde dat hun winst niet onderworpen is aan de Nederlandse kansspelbelasting. Door deze uitspraak zijn...
KSA schrijft record aan boetes uit in 2018
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
In 2018 heeft de Nederlandse toezichthouder op kansspelen, de Kansspelautoriteit (KSA), iets meer dan 1.7 miljoen Euro aan financiële sancties opgelegd aan ondernemingen die de kansspelwet hadden overtreden. Het bedrag van 1.7 mi...
Filter
Filter
show all (3)
Nieuws (3)

Weetjes

Spelletjes forum
Redactie - Speluitleg.com
juli 29, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juli 29, 2017
Wij hebben nu ook een spelletjes forum aan de website toegevoegd! Hier kunnen onze bezoekers elkaar spelletjes gerelateerde vragen stellen of tips geven. Ook kun je hier vragen stellen aan de directie. Dit forum is alleen bedoeld ...
Fidget Spinner
Redactie - Speluitleg.com
juli 21, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juli 21, 2017
De rage van fidget spinner is al een tijdje bezig in ons land: het apparaatje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Het helpt de concentratie van kinderen met bijvoorbeeld ADHD te verhogen, maar of dat daadwerkelijk zo is nu ...
Een levensechte Super Mario
Redactie - Speluitleg.com
juni 27, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juni 27, 2017
Het spel Super Mario Bros. is het eerste spel dat verfilmd werd. In 1986 werd een tekenfilm in Japan gelanceerd en in 1993 werd een actiefilm gelanceerd met Dennis Hopper in de hoofdrol.
Filter
Filter
show all (3)
Weetjes (3)
Recensieoverzicht

leuke weetjes over pudding pop

het spel is en replica van het bekende jelly splash - 59%
de puddinkjes hebben verschillende kleuren en gezichten - 51%
het spel heeft meerdere levels, gemiddeld duurt 1 level 5 minuten - 84%

65%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.53 ( 3 stemmen)

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?