Speluitleg Fish-Inn – Spelregels Fish-inn – Fish-inn spelen

Speluitleg Fish-Inn

Het doel van het Puzzel spel Fish-Inn is om de aquaria van de gele vissen over te nemen en je weg naar boven te spelen.

Speel hier je Favorite Game

Fish-Inn Spel Uitleg

Het is de bedoeling om met je oranje vissen, de aquaria van de gele vissen over te nemen. Dit doe je door de dobbelstenen te gooien. Als alle gele vissen zijn weggespeeld komen daar jouw oranje vissen voor in de plaats. Je kiest een aquarium beweegt er met je muis over, en klikt op de oranje pijl die dan verschijnt.

Dan krijg je een kaart te zien waarop staat met hoeveel oranje vissen, je een aantal gele uitdaagt. Op deze kaart gooi je ook met de dobbelstenen.

De gele vissen zullen als eerste de dobbelstenen gooien, altijd met 2 dobbelstenen, tenzij er maar 1 gele vis in het aquarium zit, dan gooit deze met 1 dobbelsteen.

Moeilijkheidsgraad
Speelbaarheid
Funfactor

Daarna ga jij kiezen met hoeveel dobbelstenen jij gaat gooien. Wanneer jij meer dan 2 oranje vissen hebt kun je gooien met 2 of 3 dobbelstenen. Heb je 2 oranje vissen, dan kun je kiezen uit 1 of 2 dobbelstenen, en wanneer je maar 1 oranje vis hebt kun je maar met 1 dobbelsteen gooien.

Jouw worp en die van de gele vissen zullen dan met elkaar vergeleken worden, eerst word jouw hoogste dobbelsteen met die van de gele vissen vergeleken. Is het aantal ogen van jouw dobbelsteen hoger, dan speel je 1 gele vis weg. Is het aantal ogen van hoogste dobbelsteen van de gele vissen, gelijk aan, of hoger dan dat van jouw, dan verlies jij 1 oranje vis. Wanneer beide partijen met meer dan 1 dobbelsteen hebben gegooid, word bovenstaande herhaald.

Alle dobbelstenen worden met elkaar vergeleken. Wanneer jij met 1 dobbelsteen gooit, en de tegenstander met 2 of 3, worden alle dobbelstenen vergeleken met jouw dobbelsteen.

Fish-Inn Spel Uitleg

Het aantal dobbelstenen staat voor het aantal vissen, dat betekent dat je dus ook altijd dit aantal vissen kunt verliezen . Dit geldt voor beide partijen.

1: Visje tegenspeler

2: Worp tegenspeler

3: Joker dobbelstenen

4: Worp speler

5: Visje speler

6: Werp knoppen 

In bovenstaande spelsituatie hebben de gele vissen een 3 en een 1 geworpen (zie foto 1). De speler kiest om met drie dobbelstenen te werpen. De uitkomst van zijn worp is 5,5,1. De hoogste dobbelstenen worden eerst met elkaar vergeleken (zie plaatje 2). Omdat de 5 van de oranje vissen hoger is dan de 3 van de gele vissen, verliezen de gele vissen één visje. Omdat de tweede 5 van de oranje vissen ook hoger is dan de  1 van de gele vissen, verliest geel wederom één visje. In totaal heeft de geel na deze worp 2 visjes verloren.

Met het wegspelen van 1 gele vis verdien je 5 punten. Elk overwonnen aquarium, levert 25 punten op. En als je in eenrij alle aquaria hebt overgenomen verdien je hiervoor bonuspunten. 1e rij: 50 punten 2de rij: 100 punten 3de rij: 150 punten 4de rij: 250 punten

Als je het tot helemaal boven aan red, krijg je 5 punten voor elke overgebleven oranje vis.

Nieuws

Niels
December 3, 2018
Officieel zou de Sony Playstation Classic op 3 december 2018 gelanceerd worden. Echter blijken al een paar gelukkige mensen in het bezit te zijn van deze nieuwe spelconsole van de gaming gigant. Het blijkt dat een aantal retailers...
Nintendo lanceert de nieuwe Switch in zomer 2019
Redactie - Speluitleg.com
October 4, 2018
Redactie - Speluitleg.com
October 4, 2018
Volgens een rapport van Wall Street Journal is Nintendo van plan de Switch nieuw leven in te blazen om ervoor te zorgen dat het succesvolle verkoopsucces van zijn hybride home-handheldconsole een vervolg krijgt. Deze strategie van...
EA Games lanceert het Origin Access Premier abonnement
Redactie - Speluitleg.com
July 30, 2018
Redactie - Speluitleg.com
July 30, 2018
Vandaag zal EA Games onder de naam ‘Origin Access Premier’ zijn abonnementsservice voor onbeperkt videogames spelen lanceren. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers vorige week verklaarde CFO Blake Jorgensen dat EA deze...
Filter
Filter
show all (3)
Nieuws (3)

Weetjes

Spelletjes forum
Redactie - Speluitleg.com
July 29, 2017
Redactie - Speluitleg.com
July 29, 2017
Wij hebben nu ook een spelletjes forum aan de website toegevoegd! Hier kunnen onze bezoekers elkaar spelletjes gerelateerde vragen stellen of tips geven. Ook kun je hier vragen stellen aan de directie. Dit forum is alleen bedoeld ...
Fidget Spinner
Redactie - Speluitleg.com
July 21, 2017
Redactie - Speluitleg.com
July 21, 2017
De rage van fidget spinner is al een tijdje bezig in ons land: het apparaatje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Het helpt de concentratie van kinderen met bijvoorbeeld ADHD te verhogen, maar of dat daadwerkelijk zo is nu ...
Een levensechte Super Mario
Redactie - Speluitleg.com
June 27, 2017
Redactie - Speluitleg.com
June 27, 2017
Het spel Super Mario Bros. is het eerste spel dat verfilmd werd. In 1986 werd een tekenfilm in Japan gelanceerd en in 1993 werd een actiefilm gelanceerd met Dennis Hopper in de hoofdrol.
Filter
Filter
show all (3)
Weetjes (3)
Recensieoverzicht

Leuke weetjes over Fish inn

Het spel is gebaseerd op kans, dus het kan goed gaan of slecht gaan, zonder dat je dat in de hand hebt. - 75%
Fish Inn is op verschillende websites te spelen, op de website van Zigiz kan je met echt geld spelen. - 69%
Er spelen verschillende factors mee, zoals bonussen en jokers. - 85%

76%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.44 ( 8 stemmen)

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?