Speluitleg Subway Surfers – Spelregels Subway Surfers

Speluitleg en spelregels van Subway Surfers

Subway surfers is een spel waarbij je de rol van een jonge hooligan speelt, die betrapt word wanneer hij graffiti aanbrengt langs het treinspoor. In het spel ben je op de vlucht voor een inspecteur en zijn hond. Ondertussen moet je opstakels zoals treinen en afzettingen ontwijken.

Je kunt bovenop de treinen rennen en over obstakels springen en eronder door glijden. Tijdens het spel verzamel je gouden munten en andere power-ups. Ook kun je surfen op een hoverboard en glijden over kabels.

Speel hier je Favorite Game

Oneindige level en doelen.

Het level bij Subway Surfers is oneindig. Probeer zolang mogelijk te blijven rennen/surfen en zoveel mogelijk items te verzamelen of missies te voltooien. Er zijn ook dagelijkse uitdagingen bij subway surfers. Dit is bijvoorbeeld het verzamelen van letters, om zo een woord compleet te maken.

Wanneer je het woord compleet hebt verdien je hier een mystery box voor, met hierin een speciale gift. De dagelijkse uitdagingen vind je linksboven in beeld door op de tab Daily Challenge te klikken. Een andere missie is het verzamelen van bepaalde items. Deze items verschillen tijdens elke versie van het spel. In Subway Surfers World Tour speel je elke maand in een ander land. De items die je dan moet verzamelen zijn gerelateerd aan dat land.

Wanneer je bijvoorbeeld 20 items moet verzamelen en je deze missie volbrengt krijg je hiervoor ook een mystery box. In deze box zitten ofwel single use gifts (extraatjes voor eenmalig gebruik), verzamel items om nieuwe karakters vrij te spelen of awards. Andere missies zijn bijvoorbeeld het gebruiken van 1 hoverboard tijdens een run, het oprapen van 5 magneten tijdens een run, en het verslaan van je eigen highscore.

Je missies vind je ook linksboven onder het tabje Missions. Hier zie je welke missies je al volbracht hebt, en welke er eventueel nog volbracht moeten worden.

Single Use Gifts

Deze gifts tref je aan in de Mystery boxen, die je tijdens het rennen kunt tegenkomen,kunt verdienen door bijvoorbeeld je dagelijks uitdaging te halen of kunt kopen voor 500 credits. Je kunt deze gifts ook los kopen met de coins die je tijdens je run verzamelt.

Moeilijkheidsgraad
Speelbaarheid
Funfactor

Hieronder een opsomming van de gifts en de prijs ervan.

 • Hoverboard: Met dit hoverboard kun je 30 seconden lang ”surfen” tussen/over en op de treinen. Wanneer de tijd voorbij is zul je gewoon weer verder rennen. Wanneer je het hoverboard in je mystery box aantreft kan dit slechts 1 hoverboard zijn, maar de box kan er ook meerdere bevatten, bijvoorbeeld hoverboard x3. Je activeert je hoverboard door dubbel te klikken op je scherm. Het hoverboard is ook te koop voor 300 coins per hoverboard.
 • Score Booster: Deze booster zorgt ervoor dat je totale score tijdens 1 run, x5 geteld word. Deze booster moet je activeren door erop te klikken voor je begint te rennen. De score booster is ook te koop voor 3000 coins.
 • Mega Headstart: Deze superstart zorgt ervoor dat je 1000 meter kado krijgt tijdens 1 run. De mega headstart kan alleen gebruikt worden in het begin van een run. De mega headstart is ook te koop voor 2000 coins.
 • Skip Mission: Deze gift zorgt ervoor dat je een missie kunt overslaan. Deze gift is ook te koop voor 2000 coins.
 • Keys/Sleutels: Deze sleutels kun je verzamelen om later andere items mee aan te schaffen, bijvoorbeeld nieuwe outfits voor je karakters.

Karakter Items

Subway surfers bevat een aantal vaste karakters, die altijd vrij te spelen/kopen zijn. Ook hoort er bij elk land vaak een speciaal karakter, wat maar bepaalde tijd gekocht/vrijgespeeld kan worden.

De vaste karakters van Subway Surfers zijn;

 • Jake: Dit karakter is het enige karakter dat je kunt gebruiken wanneer je het spel net gaat spelen.
 • Yutani: Om dit karakter vrij te spelen moet je 500 ufo’s verzamelen uit mystery boxen.
 • Spike: Om dit karakter vrij te spelen moet je 200 gitaren verzamelen uit mystery boxen.
 • Fresh: Om dit karakter vrij te spelen moet je 50 radio’s verzamelen uit mystery boxen.
 • Tricky: Om dit karakter vrij te spelen moet je 3 x een beanie verzamelen uit de mystery boxen.
 • Frank: Om dit karakter vrij te spelen moet je hem aanschaffen voor 40.000 coins
 • Frizzy: Om dit karakter vrij te spelen moet je haar aanschaffen voor 150.000 coins.
 • King: Om dit karakter vrij te spelen moet je hem aanschaffen voor 80.000 coins.
 • Lucy: Om dit karakter vrij te spelen moet je haar aanschafen voor 7000 coins.
 • Ninja: Om dit karakter vrij te spelen moet je hem aanschaffen voor 20.000 coins.
 • Tagbot: Om dit karakter vrij te spelen moet je hem aanschaffen voor 12.000 coins.
 • Tasha: Om dit karakter vrij te spelen moet je haar aanschaffen voor 30.000 coins
 • Zoe: Om dit karakter vrij te spelen moet je haar aanschaffen voor 120.000 coins
 • Brody: Om dit karakter vrij te spelen moet je hem aanschaffen voor 350.000 coins
 • Prince K: Om dit karakter vrij te spelen moet je hem aanschaffen voor 980.000 coins

Voor elk karakter zijn meerdere nieuwe outfits beschikbaar. Deze kun je aanschaffen met behulp van sleutels.

Powerups

Tijdens het rennen/surfen kom je verschillende powerups tegen. Powerups zijn items die jouw karakter net wat extra’s geven om nóg meer munten te verzamelen of punten te scoren. De te verdienen powerups zijn:

 • Jetpack: Wanneer je deze powerup tijdens het rennen te pakken krijgt, zal je met je jetpack opstijgen voor een bepaald aantal seconden en liggen de munten voor het oprapen. Voor 500 coins kun je in de shop een upgrade kopen voor de jetpack. Het zal dan langer duren voordat de powerup afgelopen is.
 • Super Sneakers: Wanneer je deze powerup tijdens het rennen te pakken krijgt zul je over treinen heen kunnen springen alsof het niks is! Hoge obstakels zullen je niet langer meer in de weg zitten. Let wel op de tijd, want als de powerup is afgelopen, ga je weer terug naar normaal. Voor 500 coins kun je in de shop een upgrade kopen voor deze sneakers. Het zal dan langer duren voordat de powerup afgelopen is.
 • Munten Magneet: Wanneer je deze powerup tijdens het rennen te pakken krijgt hoef je je niet meer druk te maken over alle munten waar je niet bij kunt. Ze zullen namelijk naar jou toekomen! Alle coins wat op je pad komen gaan direct in je zak! Voor 500 coins kun je in de shop een upgrade voor deze powerup kopen. Het zal dan langer duren voordat deze powerup afgelopen is.
 • 2xMultiplier: Wanneer je deze powerup tijdens het rennen te pakken krijgt zal deze gedurende een aantal seconden je score verdubbelen! Voor 500 coins kun je in de shop een upgrade voor deze powerup kopen. Het zal dan langer duren voordat deze powerup afgelopen is.

Coins en Sleutels zijn ook in verschillende hoeveelheden via de google playstore aan te schaffen voor echt geld.

Nieuws

Redactie - Speluitleg.com
January 12, 2019
De voormalige kopstukken van het inmiddels ter ziele gegane Sheriff Gaming zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. In een rechtszaak, aangespannen door de Nederlandse staat, zijn zij schuldig bevonden aan illegaal online go...
Nederlandse Pokerspelers vrijgesteld van kansspelbelasting
Redactie - Speluitleg.com
January 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
January 11, 2019
Online pokerspelers in Nederland zijn voorlopig vrijgesteld voor kansspelbelasting nadat de rechtbank in ’s-Hertogenbosch oordeelde dat hun winst niet onderworpen is aan de Nederlandse kansspelbelasting. Door deze uitspraak zijn...
KSA schrijft record aan boetes uit in 2018
Redactie - Speluitleg.com
January 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
January 11, 2019
In 2018 heeft de Nederlandse toezichthouder op kansspelen, de Kansspelautoriteit (KSA), iets meer dan 1.7 miljoen Euro aan financiële sancties opgelegd aan ondernemingen die de kansspelwet hadden overtreden. Het bedrag van 1.7 mi...
Filter
Filter
show all (3)
Nieuws (3)

Weetjes

Spelletjes forum
Redactie - Speluitleg.com
July 29, 2017
Redactie - Speluitleg.com
July 29, 2017
Wij hebben nu ook een spelletjes forum aan de website toegevoegd! Hier kunnen onze bezoekers elkaar spelletjes gerelateerde vragen stellen of tips geven. Ook kun je hier vragen stellen aan de directie. Dit forum is alleen bedoeld ...
Fidget Spinner
Redactie - Speluitleg.com
July 21, 2017
Redactie - Speluitleg.com
July 21, 2017
De rage van fidget spinner is al een tijdje bezig in ons land: het apparaatje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Het helpt de concentratie van kinderen met bijvoorbeeld ADHD te verhogen, maar of dat daadwerkelijk zo is nu ...
Een levensechte Super Mario
Redactie - Speluitleg.com
June 27, 2017
Redactie - Speluitleg.com
June 27, 2017
Het spel Super Mario Bros. is het eerste spel dat verfilmd werd. In 1986 werd een tekenfilm in Japan gelanceerd en in 1993 werd een actiefilm gelanceerd met Dennis Hopper in de hoofdrol.
Filter
Filter
show all (3)
Weetjes (3)
Recensieoverzicht

Leuke weetjes over Subway Surfers

Tijdens speciale feestdagen veranderd het thema naar bijvoorbeeld helloween. - 63%
Elke drie weken veranderd het thema. - 83%
Subway Surfers kwam in 2012 uit, en is nog steeds populair. - 50%

65%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.48 ( 6 stemmen)

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?