Speluitleg en spelregels van Krasspellen

Wat zijn krasspellen?

Krasspellen wie kent ze niet? Bijna iedereen heeft weleens een kraskaart gekocht of gekregen. Krasspellen zijn kaarten waarbij je vakjes moet openkrassen. Er verschijnen dan meestal getallen of tekentjes waarvan je een aantal dezelfde moet hebben om een prijs te winnen. Omdat je uitkomst al vast staat is het een kansspel en geen behendigheidsspel. Krasspellen kun je zowel in de winkel kopen als online spelen.


Speel hier je Favorite Game

speluitleg krasspellen

Vaak bieden online krasspellen aanbieders nieuwe spelers gratis speelgeld aan om eerst de krasspellen uit te proberen voordat je zelf geld over hoeft te maken.

Je krijgt dus gratis geld om echt geld mee te winnen. Met krasspellen kun je vaak hoge prijzen en ook jackpots winnen. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten krasspellen.

Zo heb je kerst krasspellen, Sport krasspellen, Klassieke krasspellen en  Seizoens krasspellen. Krasspellen kun je al online kopen vanaf 25ct per spel. Soms zijn de winkansen dan wel wat kleiner of  de bedragen die gewonnen kunnen worden zijn dan lager.

krassen

Bij kraskaarten is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk van dezelfde tekentjes of figuurtjes hebt. Of dat je bijvoorbeeld 3 zelfde prijzen moet vinden onder de opgekraste vakjes. Wanneer dit het geval is kun je een geldbedrag winnen of een nieuw gratis lot. Bij veel kraskaarten is er een winkans van 1 op 2 .

Moeilijkheidsgraad
Speelbaarheid
Funfactor

Met andere woorden als je 2 kraskaarten hebt dan zou statistisch gezien 1 van de 2 een winnend lot moeten zijn. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat het een hoge prijs moet zijn. Kraskaarten zijn vrij goedkoop en daarom is de kans dat je veel geld wint met het spel niet heel erg groot. Het draait vooral om geluk hebben. Het kan zomaar zijn dat jij de gelukkig bent. Hoe meer kaarten je koopt hoe groter je kansen worden natuurlijk.

prijzen winnen

Er zijn flink wat mensen die grote prijzen hebben gewonnen met krasspellen spelen. Vooral online wordt er veel gewonnen omdat de spelers dan meer kraskaarten kopen, terwijl je in de winkel meestal 1 of 2 koopt. Bij online krassen win je natuurlijk steeds geld terug waarmee dan meteen weer nieuwe krasspellen gekocht kunnen worden.

Bij de meeste krasspellen win je de helft van jouw inleg of je hele inleg terug. Sommige kaarten betalen meteen 10 of zelfs 100 of 250 keer je inleg terug. Het is dus zeker wel mogelijk om geld te winnen met het spelen van online krasspellen. Natuurlijk zijn er ook kraskaarten waarmee je een vast bedrag kunt winnen zoals vijduizend of tienduizend euro.

Nieuws

Redactie - Speluitleg.com
januari 12, 2019
De voormalige kopstukken van het inmiddels ter ziele gegane Sheriff Gaming zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. In een rechtszaak, aangespannen door de Nederlandse staat, zijn zij schuldig bevonden aan illegaal online go...
Nederlandse Pokerspelers vrijgesteld van kansspelbelasting
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Online pokerspelers in Nederland zijn voorlopig vrijgesteld voor kansspelbelasting nadat de rechtbank in ’s-Hertogenbosch oordeelde dat hun winst niet onderworpen is aan de Nederlandse kansspelbelasting. Door deze uitspraak zijn...
KSA schrijft record aan boetes uit in 2018
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
In 2018 heeft de Nederlandse toezichthouder op kansspelen, de Kansspelautoriteit (KSA), iets meer dan 1.7 miljoen Euro aan financiële sancties opgelegd aan ondernemingen die de kansspelwet hadden overtreden. Het bedrag van 1.7 mi...
Filter
Filter
show all (3)
Nieuws (3)

Weetjes

Spelletjes forum
Redactie - Speluitleg.com
juli 29, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juli 29, 2017
Wij hebben nu ook een spelletjes forum aan de website toegevoegd! Hier kunnen onze bezoekers elkaar spelletjes gerelateerde vragen stellen of tips geven. Ook kun je hier vragen stellen aan de directie. Dit forum is alleen bedoeld ...
Fidget Spinner
Redactie - Speluitleg.com
juli 21, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juli 21, 2017
De rage van fidget spinner is al een tijdje bezig in ons land: het apparaatje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Het helpt de concentratie van kinderen met bijvoorbeeld ADHD te verhogen, maar of dat daadwerkelijk zo is nu ...
Een levensechte Super Mario
Redactie - Speluitleg.com
juni 27, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juni 27, 2017
Het spel Super Mario Bros. is het eerste spel dat verfilmd werd. In 1986 werd een tekenfilm in Japan gelanceerd en in 1993 werd een actiefilm gelanceerd met Dennis Hopper in de hoofdrol.
Filter
Filter
show all (3)
Weetjes (3)
Recensieoverzicht

Leuke weetjes over Krasspellen

Tegenwoordig zijn online krasloten heel populair. - 75%
De kans dat je wint is per lot anders, en de hoe hoger het bedrag, hoe minder loten ervan zijn. - 80%
Het feit dat krasloten op veel plekken te vinden zijn, is het leuk wanneer je een euro over hebt, een kraslot te kopen. - 85%

80%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.81 ( 4 stemmen)

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?