speluitleg mahjong trails

Speluitleg Mahjong Trails

Reis de wereld rond met Mahjong Trails! Mahjong Trails is een puzzelspel waarbij het de bedoeling is om binnen de tijd die je per level gegeven word alle Mahjong stenen uit het speelveld weg te spelen en hiermee een bepaald aantal punten te scoren.

Speel hier je Favorite Game

Speluitleg Mahjong Trails

Net als bij Mahjong speel je de stenen weg door combinaties te vormen van 2 dezelfde stenen en kun je alleen stenen wegspelen die minstens aan 1 lange zijde vrij liggen. Klik eerst de ene steen aan en klik vervolgens op de andere steen. Wanneer je een geldige combinatie gevormd hebt zullen de stenen automatisch uit het speelveld verdwijnen.  Je reis begint in Zuid-Amerika en je reist steeds meer naar het Noorden, wanneer je levels uit speelt.

Wanneer je begint met spelen heb je het maximum van 5 levens. Als het je niet lukt om een level uit te spelen verlies je een leven. Als je helemaal geen levens meer over hebt zul je een bepaalde tijd moeten wachten. Elke 20 minuten worden je levens met een leven per keer aangevuld. Ook is het mogelijk om via facebook je vrienden te vragen om levens, zodat je meteen verder kunt spelen.

Moeilijkheidsgraad
Speelbaarheid
Funfactor

Het speelveld met Mahjong stenen heeft in elk level een andere vorm, en een andere hoeveelheid stenen die je moet wegspelen. In de eerste levels bestaat het speelveld nog maar uit 1 niveau stenen. In verdere levels worden de stenen in meer niveaus opgestapeld. Ieder level heeft tevens een bepaalde tijd waarin je het speelveld moet zien leeg te spelen en een aantal punten dat behaald moet worden en dit kan per level verschillend zijn. De tijd waarin je het level moet halen word boven het speelveld aangegeven. Lukt het je niet om het hele speelveld binnen de tijd leeg te spelen dan heb je het level niet gehaald en zul je het opnieuw moeten proberen om verder te komen in het spel.

Specials en Gifts

Tijdens het spel kun je gebruik maken van verschillende soorten specials en gifts. Die kun je verdienen tijdens het spelen maar die kun je ook cadeau krijgen van vrienden via facebook. Je kunt vrienden ook een verzoek voor een bepaalde special sturen. Sommige specials zul je eerst moeten vrijspelen door vordering te boeken in Mahjong Trails. Hoe verder je komt, hoe meer specials je zult kunnen gebruiken. De specials en gifts kun je vinden in je inventaris, wanneer je in het startscherm op je reiskoffer boven in beeld klikt.

  • Help Vrienden : Klik op deze gift om hulp naar een van de vrienden te sturen
  • Toverstokje: Deze special kun je inzetten om een steen naar keuze te laten verdwijnen, ook als deze niet vrij ligt.
  • Ongedaan maken: Met deze special kun je je vorige zet ongedaan maken
  • Verrassing: Iets leuks staat je te wachten!
  • 20 Seconden: Deze gift geeft je 20 seconden extra om het level uit te spelen
  • Magneet Stenen: Speel de magneetstenen weg en er zal nog een set stenen uit het speelveld verdwijnen.
  • Sterren Stenen: Deze stenen zorgen voor dubbele punten
  • Klok Stenen: Speel deze stenen weg en je verdient 5 extra seconden

Trofeeën Hal

Tijdens het spelen van Mahjong Trails zul je ook trofeeën krijgen. Dit doe je door bepaalde vooraf gestelde doelen te bereiken. De tropheeën kun je bekijken in de trofeeën hal door op de beker boven het startscherm te klikken. Behaalde tropheeën zullen zijn ingevuld. Een paar voorbeelden van te behalen doelen zijn 5 levels met een 100% score uitspelen, 10 levels met een 100% score uitspelen, de hoogste score behalen van 20 van je vrienden, en 50 stenen matchen binnen 30 seconden.

Mahjong Trails Winkel

In de Mahjong Trails Store heb je de mogelijkheid om verschillende layouts voor je spel te kopen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten achtergronden en steen layouts. Ook kun je in de winkel boosters en levens kopen.

Nieuws

Redactie - Speluitleg.com
januari 12, 2019
De voormalige kopstukken van het inmiddels ter ziele gegane Sheriff Gaming zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. In een rechtszaak, aangespannen door de Nederlandse staat, zijn zij schuldig bevonden aan illegaal online go...
Nederlandse Pokerspelers vrijgesteld van kansspelbelasting
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Online pokerspelers in Nederland zijn voorlopig vrijgesteld voor kansspelbelasting nadat de rechtbank in ’s-Hertogenbosch oordeelde dat hun winst niet onderworpen is aan de Nederlandse kansspelbelasting. Door deze uitspraak zijn...
KSA schrijft record aan boetes uit in 2018
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
In 2018 heeft de Nederlandse toezichthouder op kansspelen, de Kansspelautoriteit (KSA), iets meer dan 1.7 miljoen Euro aan financiële sancties opgelegd aan ondernemingen die de kansspelwet hadden overtreden. Het bedrag van 1.7 mi...
Filter
Filter
show all (3)
Nieuws (3)

Weetjes

Spelletjes forum
Redactie - Speluitleg.com
juli 29, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juli 29, 2017
Wij hebben nu ook een spelletjes forum aan de website toegevoegd! Hier kunnen onze bezoekers elkaar spelletjes gerelateerde vragen stellen of tips geven. Ook kun je hier vragen stellen aan de directie. Dit forum is alleen bedoeld ...
Fidget Spinner
Redactie - Speluitleg.com
juli 21, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juli 21, 2017
De rage van fidget spinner is al een tijdje bezig in ons land: het apparaatje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Het helpt de concentratie van kinderen met bijvoorbeeld ADHD te verhogen, maar of dat daadwerkelijk zo is nu ...
Een levensechte Super Mario
Redactie - Speluitleg.com
juni 27, 2017
Redactie - Speluitleg.com
juni 27, 2017
Het spel Super Mario Bros. is het eerste spel dat verfilmd werd. In 1986 werd een tekenfilm in Japan gelanceerd en in 1993 werd een actiefilm gelanceerd met Dennis Hopper in de hoofdrol.
Filter
Filter
show all (3)
Weetjes (3)
Recensieoverzicht

Leukste Kaartspellen

Mahjong Trails is een digitale versie van mahjong waar je verschillende stenen hebt met bijvoorbeeld dieren. - 75%
Bij Mahjong Trails kan je gewone mahjong spelen of mahjong blitz, wat een snelle variant is. - 61%
Je kan het spel op meerdere websites spelen, en er is ook een Facebook pagina over Mahjong Trails. - 85%

74%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.63 ( 5 stemmen)

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?