Speluitleg videoslot The Glass Slipper

speluitleg videoslot the glass slipper

The glass slipper is een videoslot gebaseerd op het sprookje Assepoester. Het is een progressive jackpot videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen met een minimale inzet van 1 cent per winlijn en een maximale inzet van 10 euro per winlijn. De jackpot op dit slot kan oplopen tot vele duizenden euro’s.

Speel hier je Favorite Game

speluitleg videoslot the glass slipper

Deze kast heeft een aantal zeer leuke features. De glass slipper is de wild in het spel en vervangt alle symbolen behalve het jackpot symbool. Ook het dit slot een super wild, namelijk de afbeelding met de duiven, wanneer deze op rol 5 valt activeert hij de super wild. De duiven zullen over de rollen vliegen en veranderen maximaal 5 andere afbeeldingen in super wilds. Alle afbeeldingen kunnen worden veranderd in super wilds behalve de jackpot symbolen.

Moeilijkheidsgraad
Speelbaarheid
Funfactor

Dan zijn er ook nog de magische gratis spins die geactiveerd worden wanneer het gratis spins symbool valt op rol 1, 3 en 5. Na elke gratis magische spin verstrijkt er tijd en jij moet Assepoester helpen om voor middernacht op het grote bal aan te komen. Wanneer de klok 12 slaat zijn de gratis spins op. Ga op zoek naar de goede fee en zij kan de tijd terug draaien. Je kunt tot wel 50 magische gratis spins winnen.

klok en bonussen

Tijden de gratis spins verschijnen er 3 magische symbolen, haal voor elk van de 3 een lijnwinst zodat Assepoester zich kan voorbereiden op het grote bal. Wanneer je alle 3 de voorwerpen tijden de gratis spins verzameld hebt, activeer je de grote bal bonus. Assepoester gaat naar het grote bal, maar heeft niet meer veel tijd voordat de klok 12 uur slaat. Kies danspassen om indruk te maken op de prins en win geldprijzen. Als je tijd over had in de magische gratis spins, neem je dit mee naar het grote bal.
Wanneer de klok 12 slaat is het spel voorbij. Maar ook hier kan de goede fee de tijd terug draaien. Nog een andere bonus feature op dit videoslot is de voorjaarsschoonmaakbonus. Het bonussymbool op rol 5 activeert dit bonusspel. In dit bonusspel moet Assepoester ruitjes schoonmaken en voor elke schoon gemaakte ruit ontvang je een geldprijs.
Wees voorzichtig wanneer je een ruitje breekt is het bonusspel afgelopen. Het glazenmuiltje is het jackpot symbool, wanneer deze 5 keer valt op een winlijn win je de Jackpot! Hoe meer je inzet hoe groter je kans om de jackpot binnen te slepen.

Nieuws

Redactie - Speluitleg.com
januari 12, 2019
De voormalige kopstukken van het inmiddels ter ziele gegane Sheriff Gaming zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. In een rechtszaak, aangespannen door de Nederlandse staat, zijn zij schuldig bevonden aan illegaal online go...
Nederlandse Pokerspelers vrijgesteld van kansspelbelasting
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Online pokerspelers in Nederland zijn voorlopig vrijgesteld voor kansspelbelasting nadat de rechtbank in ’s-Hertogenbosch oordeelde dat hun winst niet onderworpen is aan de Nederlandse kansspelbelasting. Door deze uitspraak zijn...
KSA schrijft record aan boetes uit in 2018
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
Redactie - Speluitleg.com
januari 11, 2019
In 2018 heeft de Nederlandse toezichthouder op kansspelen, de Kansspelautoriteit (KSA), iets meer dan 1.7 miljoen Euro aan financiële sancties opgelegd aan ondernemingen die de kansspelwet hadden overtreden. Het bedrag van 1.7 mi...
Filter
Filter
show all (3)
Nieuws (3)
Recensieoverzicht

Leuke weetjes over The glass slipper

Het muziek en geluidseffecten zijn sprookjesachtig samen met het thema. - 75%
Hoe meer mensen er spelen hoe hoger de Jackpot word die je kan winnen. - 80%
Het spel zit vol bonussen en andere rewards, waardoor het spelen leuk blijft. - 85%

80%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.75 ( 3 stemmen)

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?