Video Game Releases September 2017

De eerste week van september hebben we alweer achter ons liggen. Nog even en we gaan officieel afscheid nemen van de zomer en de herfst verwelkomen. Langzaamaan zal het zonnetje wateriger worden, de temperatuur minder aangenaam en het weer zal wat onstuimiger worden. Het wordt tijd om ons voor te gaan bereiden op de komende regenachtige dagen. En hoe kan je die dagen beter doorkomen met een aantal nieuwe video games. Deze maand komen er enkele nieuwe releases die goed zullen zijn voor vele uurtjes vertier.

Pro Evolution Soccer 2018:

Naast FIFA 2017 is elke voetballiefhebber natuurlijk goed bekend met Pro Evolution Soccer. Op 12 september zal de 17e release van Pro Evolution Soccer Versie 2018 op de markt komen. Deze nieuwe versie bevat aanzienlijk verbeterde grafische engine waardoor het spel sneller en realistischer is dan ooit tevoren. Een ander nieuwtje is de Real Touch waardoor je met alle delen van het lichaam de bal onder controle kan houden. Met Real Touch heb je de mogelijkheden om nieuwe schijnbewegingen te bedenken en uit te voeren. Als je echt benieuwd ben kan je natuurlijk eerst de demo in de PlayStation Store bekijken. Over een kleine week zal PES 2018 gelanceerd worden voor de PlayStation 3 en 4, Xbox One en 360 en de PC.

FIFA 2018:

Als we het dan toch over voetbal hebben moeten we de release van FIFA 2018 natuurlijk ook aandacht geven. Een dikke twee weken na de release van PES 2018 zal de nieuwe versie van FIFA 2018 in de winkel liggen. Deze 25e editie van het FIFA voetbalspel zal op 29 september gelanceerd worden door EA Sports. Natuurlijk wordt het Nederlandse commentaar weer verzorgt door Evert ten Napel en Youri Mulder. Er zijn vier nieuwe stadions aan het spel toegevoegd; het StubHub Center van LA Galaxy’s, het Kirklees Stadium van Huddersfield, het Amex Stadium van Brighton en het indrukwekkende Wanda Metropolitano van Atlético Madrid. Aan het einde van deze maand kan je FIFA 2018 aanschaffen voor de PlayStation 3 en 4, de Xbox One en 360, de Nintendo Switch en de PC.

Destiny 2:

Het first-person shooter videospel Destiny werd bijna drie jaar geleden op 9 september 2014 gelanceerd. Het spel van Activision was razend populair waardoor op de eerste dag van lancering bijna een omzet van 500 miljoen Euro werd behaald. De opvolger Destiny 2 werd vandaag (6 september 2017) gelanceerd voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De PC versie (Windows) zal op 24 oktober gelanceerd worden. Ook Destiny 2 is een first-person shooter game (Actiespel) dat ook Massively Multiplayer Online Game (MMO) elementen bevat. Het spel biedt een uitbreiding op de verhaallijn uit Destiny 1, een aantal nieuwe werelden en vernieuwde wapen- en clansystemen.

Nascar Heat 2:

Ook de snelheidsmaniakken zullen deze maand aan hun trekken komen als NASCAR Heat 2 op 12 september wordt gelanceerd. Deze videogame is het vervolg op NASCAR Heat Evolution en zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en de PC (Windows). Het spel biedt de mogelijkheid aan spelers om met een gedeeld ‘Split-screen’ tegen elkaar te racen, bevat 40 online races, heeft 6 nieuwe tracks en 23 bijgewerkte Monster Energy NASCAR tracks.

De eerste week van september hebben we alweer achter ons liggen. Nog even en we gaan officieel afscheid nemen van de zomer en de herfst verwelkomen. Langzaamaan zal het zonnetje wateriger worden, de temperatuur minder aangenaam en het weer zal wat onstuimiger worden. Het wordt tijd om ons voor te gaan bereiden op de komende regenachtige dagen. En hoe kan je die dagen beter doorkomen met een aantal nieuwe video games. Deze maand komen er enkele nieuwe releases die goed zullen zijn voor vele uurtjes vertier. Pro Evolution Soccer 2018: Naast FIFA 2017 is elke voetballiefhebber natuurlijk goed bekend met…
Recensieoverzicht

Blog feitjes:

Ook komen er goede Indie games aan zoals Bomber Crew. - 96%
We hebben er maar een paar genoemd, maar er zijn natuurlijk meer. - 73%
Wie weet wat voor games we krijgen in 2018. - 84%

84%

Speluitleg.com

Recensieoverzicht

Beoordeling: 4.31 ( 6 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3817.