Vier geweldige videogames waar je de zomer mee door komt

Onder de geweldig grote groep games zijn er altijd wel een aantal individuen te vinden die de zomer niet onder het brandende zonnetje willen doorbrengen. Natuurlijk is dat jouw goed recht, als je maar beloofd om niet de gehele zomer vanaf de bank op Fortnite door te brengen. Wat mij betreft zijn er veel betere manieren om de zomerse vrije tijd weg te spelen. Speciaal voor jou heb ik een lijstje met videogames op verschillende platformen opgesteld die gegarandeerd aan de eisen van jouw ‘gameverslaving’ tegemoet zullen komen.

Persona 5 (PS 4)

Persona 5 is het zesde rollenspel in de Personareeks ontwikkeld door Atlus ‘P-Studio. Deze videogame is een fantasie-actiespel dat een groep verontruste studenten volgt. Deze redelijk gestoorde en verontruste groep met tieners beseffen langzamerhand dat ze leven in een giftige en gevaarlijke wereld die op een gevangenis vol met slavernij, onderdrukking en onrecht lijkt. Om vrijheid en gerechtigheid te vinden strijden zij, onder hun alter ego’s, als de rebellerende ‘Phantom Thieves of Hearts’ tegen het systeem. The Phantom Thieves realiseren zich dat de maatschappij mensen dwingt om maskers te dragen om hun innerlijke kwetsbaarheden te beschermen.

Dragon Ball FighterZ (PS4 & box One)

De actievideogame Dragon Ball FighterZ is ontsproten uit de Dragon Ball serie en staat garant voor eindeloze spectaculaire gevechten en zijn almachtige jagers. Het spel biedt geweldige graphics (60FPS en 1080p resolutie) en bevat een uitdagende gameplay. In dit spel is het de bedoeling dat de speler meer dan één jager traint en beheerst waardoor de gameplay nog interessanter wordt. Het is een onmisbaar spel voor de echte Dragon Ball-die-hards die hier een geweldige nieuwe manier vinden om hun vaardigheden te testen. De verfrissende online modi spreken niet alleen mensen aan die zich jarenlang in online veldslagen hebben gespecialiseerd maar ook nieuwkomers die totaal geen ervaring op dit vlak hebben.

Hollow Knight (PC en Switch)

De videogame ‘Hollow Knights’ is een episch actieavontuur dat zich afspeelt in een groot geruïneerd koninkrijk van insecten en helden. Het oude vergeten koninkrijk ligt onder de vervallen stad Dirtmouth. Velen gaan in het oude vergeten koninkrijk op zoek naar rijkdom en glorie of antwoorden op oude geheimen. Maak een ontdekkingsreis door kronkelende grotten, vecht tegen bezeten wezens en maak vriendschap met bizarre beestjes. Dit alles speelt zich af in een klassieke en handgetekende 2D-stijl.

The Witcher 3: The Wild Hunt (Xbox One, PS4 en PC)

The Witcher 3: Wild Hunt is een prachtig en meeslepend rollenspel waarin je als premiejager (Geralt of Rivia) schitterende avonturen kan beleven. Hierbij kies je jouw eigen bestemmingen. Probeer een premie te innen door een monster dat een dorp lastigvalt te verslaan of help een sluwe prins die een smerig karweitje moet opknappen. Het maakt niet uit naar welke epische speurtocht je verlangt, het spel ‘The Witcher 3: The Wild Hunt’ biedt talloze mogelijkheden. Als speler kan je zelf bepalen welke avonturen je gaat beleven waardoor het spel je werkelijk dagen kan bezighouden.

Zomerse beleving

Of het buiten nu 30 graden is of dat de regen met bakken uit de hemel valt, met de bovenstaande videospellen kan je werkelijk dagenlang op de bank blijven hangen. Ook al geven jouw vrienden kapitalen uit om een ver vreemd land te bezoeken, jij geeft aanzienlijk minder uit terwijl je fantastische werelden gaat bezoeken. En wat betreft een hapje en een drankje: Ook dit kan je online bestellen!

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3796.