Zigiz spelletjes

Veel spellen in Nederland worden aangeboden door Zigiz. Een distributeur in verschillende spellen zoals kaartspellen, bordspellen, puzzelspellen en time management spellen. Duidelijk spellen die voor alle leeftijden geschikt zijn. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn deze spellen te verkrijgen en inmiddels behoorlijk populair.

Zigiz spellen voor alle spelers

Reden hiervoor is dat bij veel spellen de behendigheid te oefenen is en dat spelers geld kunnen verdienen. Er worden toernooien georganiseerd waar de vaardigheden getest worden en met veel geluk een mooie winst binnengehaald kan worden. Zigiz maakt het speelplezier compleet met chatmogelijkheden en een ruim spelaanbod.

Gratis en voor geld

Het prettige aan de spellen van Zigiz is dat ze zowel gratis als voor geld te spelen zijn. Niet iedere speler wil er namelijk geld aan uitgeven. Veel willen liever gewoon ontspannen en vrijblijvend zich bezig houden met een puzzel of een kaartspel. Daarom wordt er bij de spellen onderscheid gemaakt in ‘For Fun’ en ‘For Real’. Mocht de speler er klaar voor zijn om met geld te spelen, dan is de mogelijkheid aanwezig. Wil de speler liever gratis oefenen, dan is er de keus uit meerdere gratis Zigiz spellen.

Als gast- of clubspeler

Het is duidelijk dat Zigiz de spellen voor alle spelers beschikbaar wilt stellen. Ook spelers die niet hun gegevens willen vastleggen in een account. Daarom bieden zij opties om mee te spelen als gastspeler of clubspeler. Alleen als clubspeler maakt de speler een Zigiz account aan. De gastspelers zijn niet geregistreerde spelers, maar kunnen wel deelnemen aan de Zigiz spellen.

Vind de tournaments

Zigiz heeft de spellen verdeeld onder de categorieën bordspellen, kaartspellen, tournament games, multiplayer en puzzels. Op de pagina Alle Spellen staan alle beschikbare spellen op een rij. Er staat weergegeven of het gaat om een multiplayer of een tournament. Via de zoekfunctie of via de categorie van het spel kunnen spelers zelf hun spel opzoeken en selecteren.

Gratis spellen

Op de website is een aparte categorie gewijd aan de gratis spellen. Onderaan de website staan een aantal spellen uitgelicht, maar je kan ook doorklikken naar de pagina waar alle gratis spellen op staan. Spelers die alleen de gratis spellen spelen, kunnen ook deelnemen aan de Tournament Games. Dat is ideaal om de toernooien eerst uit te proberen en je eigen vaardigheden te testen.

Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan kan je als speler profiteren van nieuwe en oude speltoernooien. Hier heb je rechtstreeks contact met de medespelers. Speel je wel voor geld, dan wordt de inzet gespeeld met de Zigiz credits. Deze koop je in de online shop van Zigiz of je speelt met chips. Uitbetalingen vinden allemaal plaats in chips.

Spelen aan tafel

Vind je het leuk om met meerdere spelers te spelen, probeer dan ook de multiplayer spellen uit. Hier zijn meerdere lobby’s en tafels voor te vinden. In de ‘Fun’ kamers zijn de gratis spellen te vinden. In de ‘Real’ kamers wordt voor het echte geld gespeeld, maar daar is wel een account voor nodig. Op de website wordt bij de kamers weergegeven hoeveel spelers deelnemen en hoeveel tafels er zijn. Voor het spelen in een kamer, hoef je enkel erop te klikken en je komt de kamer binnen.

De regels van het spel

Voor alle spellen geldt dat je wel op de hoogte moet zijn van de spelregels. Zeker als je gaat deelnemen aan multiplayer games, dan is het verstandig de basisregels te kennen, om een volwaardige speler aan de tafel te zijn. Gelukkig heeft Zigiz spelregels op de website geplaatst van meerdere spellen.

De Zigiz Shop

Ga je voor ‘Real’ dan moet je credits en chips aanschaffen voor de inleg. Deze zijn allemaal te koop bij de Zigiz shop. Betalingen verlopen allemaal digitaal en spelers hebben de keus uit meerdere betaalmethoden als iDeal, PayPal, CreditCard, PaySafeCard en zelfs via de telefoon.

Zit je nog met vragen, dan kan je de vraag insturen via het online contactformulier. Veel informatie is te vinden op de website en bij de Veel gestelde vragen. Maar zorg er voornamelijk voor dat je met plezier de Zigiz spellen ontdekt, zowel ‘For Fun’ als ‘For Real’.

Veel spellen in Nederland worden aangeboden door Zigiz. Een distributeur in verschillende spellen zoals kaartspellen, bordspellen, puzzelspellen en time management spellen. Duidelijk spellen die voor alle leeftijden geschikt zijn. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn deze spellen te verkrijgen en inmiddels behoorlijk populair. Zigiz spellen voor alle spelers Reden hiervoor is dat bij veel spellen de behendigheid te oefenen is en dat spelers geld kunnen verdienen. Er worden toernooien georganiseerd waar de vaardigheden getest worden en met veel geluk een mooie winst binnengehaald kan worden. Zigiz maakt het speelplezier compleet met chatmogelijkheden en een ruim spelaanbod. Gratis en…
Geef hier je mening over dit bericht:

Wat vind u van het bericht?

Beoordeling Speluitleg.com - 100%

100%

Recensie overzicht

Geef hier je mening over dit bericht:

Beoordeling: 4.28 ( 2 stemmen)

Poll

Ik speel het liefst…

Totaal aantal stemmen: 3796.